Očito je da se sve žarulje ne prljaju na isti način i s istim intenzitetom: žarulje koje su na otvorenom, izložene lošem vremenu, zaprljat će se prije od ostalih. Kuhinjska žarulja neprestano je izložena isparenjima punim masti, a to će dovesti do toga da se brzo zaprlja, piše Novi list.
Bilo da nam je žarulja više ili manje prljava, kako je pravilno očistiti? Otkrivamo vrlo jednostavnu i praktički bez troškova strategiju, a za njezinu provedbu trebat će nam, osim stolice za dohvat lustera ako je postavljen visoko, malo vode i par krpa od mikrovlakana.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu