Mnogi chefovi će se složiti da im najviše dižu živce gosti koji ne cijene njihov rad, što uostalom nije nimalo neobično jer, malo ljudi će se sa smiješkom uzdići iznad takve situacije, piše Pun kufer. Opravdano ili ne, chefovi se drže za glavu (ili srce) kada smatraju da gost ne poštuje namirnicu, a jedan od takvih primjera je kada se dobar i skup komad ribe ili mesa mora ispeći ‘well done’.
Neki će to nazvati karbonizacijom odreska, ostali jednostavno ne razumiju zašto netko želi tvrdi komad mesa, ali s druge strane nemaju svi ljudi teka kada vide crvenkaste sokove u tanjuru i meku, ružičastu unutrašnjost, a baš žele pojesti steak. Gost će reći kako je on taj koji plaća račun i jede odrezak pa makar imao i teksturu potplate, ali i chefovi imaju svoju stranu priče.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu