Jeste li među onim osobama koje zaborave na šalicu kave i onda je ponovno zagrijavaju? Ili napravite previše kave odjednom pa je morate naknadno zagrijati? Evo odgovora na pitanje je li to doista dobro. Naime, mnogi će vam reći da nije dobro podgrijavati kavu jer se okus može promijeniti, a uz to se potencijalno može smanjiti i sadržaj kofeina, piše Inverse.
Christopher Hendon, docent računalne kemije materijala na Sveučilištu u Oregonu, detaljno odgovara na pitanje je li dobro podgrijavati kavu.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu