Magistar elektrotehnike, radio kao inženjer u jednom ministarstvu i profesor u školama. I svugdje mu je, kaže, bilo super jer – imao je vremena za kuhanje. Spravljao je jela i fotografirao ih i ta je strast s godinama, gotovo poput kvasca, “nabujala” toliko da joj se potpuno posvetio, pokrenuvši blog na kojem je pisao o hrani, dekorirajući jela i osvrte slikama. “Bit će tu svega, od slanog do slatkog, od ideja do savjeta, uspjeha i neuspjeha, ali ono što je najvažnije, puno ljubavi”, recept je s naslovnice stranice zacinjenosljubavlju.com kojoj je autor Vedran Bošković. Ovaj Slavonac s adresom u Zagrebu, poznat na Instagramu po profilu seasoned.with.love, profesionalno se bavi onime što voli – kuha, slika skuhano i o tome piše. Hrabrost, ludost ili posebna “glad”?
“Bila je prije svega potrebna podrška supruge i njeno vjerovanje u mene i moje želje o poslovnoj budućnosti. Otkako sam 2018. ušao u Flavorific studio (za kreiranje sadržaja u vezi hrane, pića, gastronomije, kreativni direktor je food bloger Darko Kontin, op.a.), mogu reći da se bavim isključivo ovim, tj. kako volim reći; ja sam full time food bloger”, otkriva nam Bošković na radnom mjestu u prostoru na zagrebačkom Jankomiru.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu