Last minute prijave za seminare u tijeku

Autor: Poslovni.hr , 20. studeni 2015. u 08:22
Foto: Fotolia

Leadership, Prezentacijske vještine, Menadžersko računovodstvo, Godišnji razgovor sa zaposlenicima…Rezervirajte svoje mjesto za sudjelovanje na seminaru u organizaciji Poslovnog dnevnika.

Poslovni dnevnik Vas poziva na last minute prijavu za jednodnevne seminare koji se održavaju u Večernjem listu, Zagreb.

Jednu kotizaciju platiš, dvije dobiješ.  Izvrsna prilika! Ne propustite. Akcija vrijedi za prijave i uplate od 23. studenoga do 30. studenoga  ili do popunjenja grupe. Kod za popust prilikom online prijave: PD2311

Kontaktirajte nas:  Tel: + 385 1 326 085, e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr, web: www.poslovni.hr/seminari/

Moguće je kombinirati dva različita seminara ili dva različita polaznika za isti seminar. U ponudi su ova 4 seminara:

1. „Leadership – Efektivno upravljanje biznisom“ Datum održavanja seminara: 30. studenog 2016.

Trening namijenjen voditeljima i vlasnicima biznisa za razvoj upravljačkih i menadžerskih kompetencija. Upravljanje biznisom kroz upravljanje zaposlenicima. Naučiti ćemo zadati zadatak, delegirati zaduženja, postavljanje odgovornosti zaposlenicima, komunikacija zaposlenika i voditelja, nesporazumi u komunikaciji, planiranje radnog procesa, mjerenje rezultata i prilagodba novim okolnostima. Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.

2. "Prezentacijske vještine" Datum održavanja seminara: 1. prosinca 2016. 

Nervoza i trema sprječavaju vas da uspješno održite prezentaciju? Javni nastupi i govorništvo izazivaju vam stres. Dođite na tečaj na kojemu ćemo vas naučiti sve tajne uspješne prezentacije, kao kontrolirati neverbalne geste pri javnom govoru i još puno korisnih savjeta nakon kojih će vaše prezentacije biti savršene i vaši sudionici će uživati slušajući vas. Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.

3. "Menadžersko računovodstvo" Datum održavanja seminara: 02. prosinca 2016.

Koji su ključni financijski pokazatelji poslovanja? Radionica za menadžere i vlasnike poduzeća na kojoj ćemo naučiti planirati i upravljati poslovanjem na temelju konkretnih pokazatelja. Vježbe i primjeri iz prakse. Iz sadržaja seminara: Ključni financijski i nefinancijski pokretači i pokazatelji poslovanja, Procjena financijskih rizika, Analiza krivulje vrijednosti, Upravljanje troškovima, Analiza točke pokrića, Financijsko planiranje (budžetiranje) i vrednovanje investicijskih odluka. Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.

4."Kako se pripremiti za godišnji razgovor sa zaposlenicima"Datum održavanja seminara: 5. prosinca 2016. 

Kako motivirati zaposlenike? Uspjeh vašeg poduzeća ovisi o vašim ljudima? Na treningu ćete naučiti kako pripremiti i provesti formalne periodičke razgovore sa zaposlenicima koji će imati jasan učinak na vaše poslovanje. Kako postaviti realistična i jasna očekivanja, oblikovati i dogovoriti ciljeve,  povezati procjenu i ostvarene rezultate. U cilju podizanja motiviranosti i angažiranosti zaposlenika te bolje komunikacije unutar vaše organizacije. Primjeri, vježbe i rad u grupama. Više o seminaru i prijavi pročitajte  OVDJE.

Kontaktirajte nas:  Tel: + 385 1 326 085, e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr, web: www.poslovni.hr/seminari/

 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close