Kako se pripremiti za godišnji razgovor sa zaposlenicima

Autor: Poslovni.hr , 01. listopad 2015. u 13:14
Foto: Fotolia

Kako upravljati radnim učinkom pomoću periodičkih (godišnjih, polugodišnjih) razgovora sa zaposlenicima

Kako produktivni zaposlenici postižu izvanredne rezultate?

Prvo i najvažnije je da znaju što se od njih očekuje i kako da to postignu. Bez cilja ne znamo kuda idemo! Ukoliko menadžment propusti komunicirati očekivanja i dati povratnu informaciju o dosadašnjem učinku – nastaju problemi koji se teško ispravljaju a lako ih je spriječiti.

Na treningu ćete naučiti kako pripremiti i provesti formalne periodičke razgovore sa zaposlenicima koji će imati jasan učinak na vaše poslovanje.

Teme koje ćemo obraditi su:

  • Radni učinak i kultura postignuća
  • Motivacija i angažiranost zaposlenika
  • Kako oblikovati ciljeve i koja je korist od toga
  • Priprema i izvedba periodičkog razgovora

Stav, teme, priprema, načini poticanja zaposlenika da iskreno komunicira, osobni razvoj, ispunjavanje obećanja i obaveza, slaganje oko budućih ciljeva, dokumenti i daljnje praćenje

  • Principi dobrog sustava za praćenje učinka

procesi, integracija, uključenost svih razina menadžmenta, dobre prakse, edukacija, implementacija

Cilj treninga je naučiti:

  • Kako proces unaprjeđenja učinka funkcionira i od čega se sastoji
  • Kako pripremiti i isplanirati periodičke razgovore
  • Kako kreirati obrasce za periodički razgovor
  • Kako strukturirati dobar periodički razgovor
  • Kako profesionalno odraditi sastanak
  • Kako postaviti realistična i jasna očekivanja
  • Kako oblikovati i dogovoriti ciljeve
  • Kako povezati procjenu i rezultate

Što možete dobiti ako provodite periodičke razgovore?

Možete ostvariti:

  • bolju komunikacija unutar organizacije
  • podići motiviranost i angažiranost kod zaposlenika
  • komunicirati širu sliku i organizacijsku viziju svakom podređenom
  • bolje upoznati organizacijsku kulturu vlastite organizacije

Metodologija: Seminar je koncipiran tako da polaznici uče iskustveno kroz primjere, vježbe i rad u grupama. Pri kreiranju treninga koristimo se andragoškim principima kao i suvremenim saznanjima s područja organizacijske psihologije i dobrih poslovnih praksi. 

Namjena: Trening je namijenjen menadžerima visoke, srednje i niže razine upravljanja kao i HR profesionalcima.

Trener: Toni Babić, dr.vet.med. Toni je certificirani NLP trener i coach sa iskustvom u prodaji i menadžmentu. Toni je izgradio karijeru neprestano učeći sve one važne vještine koje ga nisu naučili tijekom školovanja: liderstvo, komunikaciju, prodaju i pregovaranje. Karijera mu je bila zanimljiva: vodio je proizvodnu organizaciju, bavio se prodajom u telekomunikacijskih usluga, dijagnostičkih kemikalija te usluga unaprjeđenja ljudskih potencijala, a već pet godina vodi vlastitu organizaciju koja se bavi edukacijom i savjetovanjem u području razvoja ljudskih potencijala. Tonijev interes za osobnim razvojem općenito, a osobito na području komunikacije i persuazije je nepresušan: pohađao je brojne treninge i edukacije od kojih se izdvaja ona za trenera i coacha Neuro-lingvističkog programiranja koju je završio u Velikoj Britaniji. Toni posjeduje zavidno stručno znanje o temama menadžmenta i osobnog razvoja, a istodobno i talent da iste prezentira na jednostavan i primjenjiv način

Trajanje seminara i satnica: 
Seminar se održava 5. prosinca 2016.  u trajanju 7 sati, od 9.00 – 17.00 sati, s pauzom za ručak u trajanju od sat vremena od 13-14 sati, te dvije kraće pauze tijekom dana (prije podne  i popodne).

Kolika je cijena kotizacije?

Cijena kotizacije za rane prijave i uplate do 21. studenog 2016. iznosi 1.000kn + PDV.  Redovna cijena kotizacije iznosi 1.450kn + PDV. U cijenu seminara su uključeni svi radni materijali potrebni za seminar, ručak i potvrda o sudjelovanju.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr ili da ispunite online formu ispod teksta najkasnije do 2.prosinca 2016. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 2.prosinca 2016. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem! 

Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Popis svih seminara potražite na web stranici www.poslovni.hr/seminari/

Komentirajte prvi

New Report

Close