Sense Consulting zaposlio troje novih stručnjaka

Autor: Poslovni.hr , 01. rujan 2014. u 13:17
Ivana Mamić

Konzultantska tvrka Sense Consulting osnažila je svoj tim zapošljavanjem troje novih savjetnika.

Konzultantska tvrka Sense Consulting osnažila je svoj tim zapošljavanjem troje novih savjetnika. Tako će interne kapacitete tvrtke osnažiti Zoran Petrović, koji dolazi na mjesto višeg savjetnika u odjelu financijskog savjetovanja, a u istom odjelu na pozicije savjetnica dolaze Ivana Mamić te Ljubica Marić. Zaduženja novih zaposlenika Sense Consultinga uključuju sudjelovanje na projektima restrukturiranja, dubinskih ispitivanja i vrednovanja tvrtki te izradi investicijskih studija i poslovnih planova, stoji u priopćenju Sense Consultinga.

Zoran Petrović je iskusan stručnjak za financijsko i investicijsko savjetovanje, a dolazi na mjesto višeg savjetnika zaduženog za projekte restrukturiranja, refinanciranja i vrednovanja tvrtki te izradu investicijskih studija i poslovnih planova. Petrović je međunarodno iskustvo stekao radeći na upravljanju bankarskim rizicima, financijskim analizama i upravljanjem imovinom te projektima vrednovanja kompanija u srednjoj i istočnoj Europi. Diplomirao na ekonomskom fakultetu u Londonu, smjer financije.

Ivana Mamić nova je savjetnica Sense Consultinga zadužena za investicijske projekte, strukturiranje financijskih modela, izradu poslovnih i investicijskih planova te istraživanja tržišta. Mamić je iskustvo stekla radeći tri godine na poslovima financija i računovodstva u realnom sektoru kao i na poslovima akvizicija te kontrolinga u financijskom sektoru. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije, gdje trenutno pohađa poslijediplomski specijalistički studij iz područja financijskog izvještavanja, revizije i analize.

Ljubica Marić nova je članica odjela financijskog savjetovanja Sense Consultinga, a bit će zadužena za projekte restrukturiranja, spajanja i akvizicija, procjenu vrijednosti i dubinska ispitivanja tvrtki te izradu investicijskih studija i poslovnih planova. Marić posjeduje četiri godine iskustva u poslovima revizije i poslovnog savjetovanja. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te je položila ispit za zvanje ovlaštenog revizora.  

Komentirajte prvi

New Report

Close