Hrvatska lutrija: U 2012. godini 19 novih milijunaša

Autor: Poslovni.hr , 19. prosinac 2012. u 18:10
Press foto

Hrvatska Lutrija u 2013. godini obilježava 40. godina postojanja i ulazi u krug 14 europskih zemalja koje priređuju igru Eurojackpot.

Hrvatska Lutrija u 2013. godini obilježava 40. godina postojanja i ulazi u krug 14 europskih zemalja koje priređuju igru Eurojackpot što će biti najveći iskorak u njenoj povijesti. Barem tako tvrde u Hrvatskoj lutriji.

Ulazak u zajednicu priređivača ove igre predstavlja potvrdu i priznanje da je Hrvatska Lutrija moderna, sigurna tvrtka koja je svoje poslovanje uskladila s europskim i svjetskim standardima o čemu svjedoče i brojni certifikati – istaknuto je na susretu s poslovnim partnerima i novinarima u Casinu International.

„Svoju ponudu igara proširivat ćemo primjenom suvremenih tehnologija i inovativnošću kako bi zadovoljili potrebe za igrom naših građana i generirali što više sredstava za društveno korisne djelatnosti  i pri tom poslovali na društveno odgovoran način“, kazao je član Uprave Hrvatske Lutrije dr.sc. Marko Lacković.

Članica Uprave Sandra Šteković prilikom preuzimanja certifikata s posebnim ponosom istaknula je potvrđivanje i usklađenost poslovanja s najvišim standardom poslovne sigurnosti u industriji igara na sreću – World Lottery Association Security Control Standard (WLA – SCS), što je u osnovi ISO 27001 standard informacijske sigurnosti proširen poglavljima o priređivanju igara na sreću.

Na početku prigodnog susreta istaknute su i zanimljivosti iz godine na izmaku:

– do danas je, zahvaljujući igrama Hrvatske Lutrije u 2012. godini novih 19 milijunaša
– najveći osvojeni Jackpot je Supersedmica u iznosu od 33,4 milijuna kuna, odigrana  u Rijeci
– Rijeka je uz Zagreb najsretniji grad s ukupno 8 osvojenih Jackpotova
– najsretnija igra je Joker, u kojoj je osvojeno čak 10 Jackpotova, a najveći od gotovo 6,5 milijuna kuna uplaćen je putem Interneta
– do danas je isplaćeno dobitaka u vrijednosti od gotovo 780 milijuna kuna.

Komentari (1)
Pogledajte sve

po ovom izvoru u Hrvatskoj ima 260 miljunaša,http://www.poslovni.hr/trzista/hrvatska-ima-cak-260-multimilijunasa-217254 a Hrvatska lutrija tvrdi da ih je samo ona u 2012. stvorila 19. Nek ih je zadnjih 10 godina izvlačila 19 godišnje, trebalo bi samo s tog osnova ih biti 190. [emo_naivan]
Nešto je tu mutno.

New Report

Close