Najbrži stolni printer na svijetu stigao i u Hrvatsku

Autor: Poslovni.hr , 22. srpanj 2014. u 08:38
Izvor: Mensis AB

Najbrži Inkjet printer, Lomond Evojet Office 2, baziran na Memjet tehnologiji stigao je u Hrvatsku putem ekskluzivnog distributera Mensis AV d.o.o.

Najbrži Inkjet printer, Lomond Evojet Office 2, baziran na Memjet tehnologiji stigao je u Hrvatsku putem ekskluzivnog distributera Mensis AV d.o.o.

Idealan za poslovne korisnike koji traže najbrži ispis, uz Memjet tehnologiju koja je srce ovog uređaja te omogućava printanje dokumenata u boji u začuđujućem roku od 60 stranica po minuti bez obzira na potrebnu količnu tinte.

To je moguće zbog jedinstvene  222.8 mm široke Memjet ispisne glave koja uključuje 70,000 ispisnih mlaznica što je 17 puta više od drugih tintnih pisača na tržištu.

Mlaznice proizvode 11,000 mikrokapljica tinte svake sekunde, dakle ukupno 704 milijuna kapljica iz ispisne glave stvara efekt vodopada koji pruža Lomond EvoJet K2 Office Printeru neusporedivu brzinu, no istovremeno visoku kvalitetu ispisa u razlučivosti 1600×1600 točaka po inču.

Umjesto pomicanja preko papira, što je slučaj kod standardnih uređaja, ispisna glava je statična dok se papir pomiče. U konačnici rezultat je iznimna izdržljivost uređaja.

Memjet tehnologija u srcu Lomond EvoJet K2 Office Printera prepoznata je diljem svijeta. Ova tehnologija osvjila je nagradu 'Best of What's New' od strane 'Popular Science-a', te  2011.g. nagradu 'Intertech Technology Award'. 

Stručnjaci diljem svijeta dodijelili su ovom printeru najviše ocjenu, neki od komentara su bili: „ Nakon što vidite Lomond printer i njegovu žestoku brzinu sve ostalo djeluje sporo. Doista nadrealno iskustvo.“ (TonerGiant)

„ Osim što je najbrži printer koji smo ikada testirali EvoJet Office radi kvalitetan ispis za cijenu kikirikija. To je budućnost inkjet ispisa.“  (expertreviews.co.uk)

Međutim, performanse Lomond EvoJet K2 Office printera nisu jedina odlična značajka uređaja. To su i iznimno niski troškovi rada na kojima tvrtke mogu profitirati.

M101 crni  tintni spremnik koji se koristi u uređaju košta 7 lipa po stranici ispisa dok M101 plavi, ljubičasti i žuti tintni spremnik u boji košta samo 4 lipe po stranici ispisa.

U kombinaciji sa iznimnom brzinom, Lomond EvoJet K2 Office printer može postati savršen dodatak svakom dinamičnom uredu.

Printer je u Hrvatskoj dostupan putem ovlaštenih distributera, te putem web stranice.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close