Menadžment Ine posjetio Rafineriju Sisak

Zoltan Áldott, predsjednik Uprave Ine, Peter Chmurčiak, izvršni direktor Ine za rafinerije i marketing, Berislav Gašo, izvršni direktor Ine za korporativne servise, te Uprava SINACO-a, članice Ina Grupe, posjetili su danas Rafineriju nafte Sisak.

Povod posjeta bila je zahvala vatrogasnoj brigadi SINACO-a koja je sudjelovala u gašenju požara koji se 20. lipnja dogodio u Rafineriji nafte Sisak, priopćili su iz Ine. Tom je prigodom predsjednik Uprave Áldott osobno zahvalio svim vatrogascima koji su smirenom i brzom akcijom ugasili požarište i tako spriječili njegovo širenje. Naglasio je da je pomoć koju su vatrogasci pružili neprocjenjiva, ali i da je kompanija predana stalnom unaprjeđenju standarda zaštite zdravlja, sigurnosti i okoliša kao područja u kojem ne bi smjelo biti kompromisa, ističe se u priopćenju.

''U modernizaciju rafinerija do sada je uloženo 4 milijarde kuna. Ulaganja neće prestati niti u modernizaciji niti u zaštiti zdravlja, sigurnosti i okoliša gdje želimo biti najbolji. To je ono što čini razliku i stvara bolju radnu okolinu svima vama, ali i bolji život lokalnoj zajednici'', rekao je Áldott. Vatrogasce je ujedno obavijestio kako će svaki od njih za svoj doprinos biti nagrađen s 2.000 kuna.

Događaju je nazočio i gradonačelnik grada Siska Dinko Pintarić, kao i predstavnici sindikata koji djeluju u Ini. Vezano uz današnje medijske napise o zatvaranju sisačke rafinerije, u priopćenju se naglašava i da niti jedan pojedinac unutar Uprave Ine kao ni kolektivno tijelo Uprave nisu Nadzornom odboru kompanije predložili zatvaranje Rafinerije nafte u Sisku.

(pd)

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve