Bandić ponudio rješenje za spas Gredelja

“Uz malo dobre volje, s Vladom Republike Hrvatske, resornim ministarstvom i Gredeljom Grad Zagreb može stvoriti pretpostavke da za idućih pet godina Gredelj i Končar naprave još 60 tramvaja i zaposlimo te nesretne ljude”, izjavio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, piše HRT.

Bandić je izrazio žaljenje što u četvrtak, kad su ga tražili radnici Gredelja, nije bio u Zagrebu jer bi se odazvao na njihov poziv. “Ja nisam ni hijena ni tigar ni leopard… kao što neki govore, nego retriver. I to zlatni”, istaknuo je Bandić.

Rekao je kako za situaciju u Gredelju ne želi prozivati krivce. Ističe da je grad tijekom proteklih godina angažmanom na proizvodnji niskopodnih tramvaja uvelike pomogao uspješnom poslovanju tvrtke. Osigurao joj je posao u vrijednosti od 250 milijuna eura. S HŽ-om je sufinancirao i nove prigradske vlakove i sada mu opet nudi izlaz.

(pd)

Komentari (1)
  • NickLeeson
    NickLeeson 10:32 22.9.2012.

    Ma odlicna ideja! Mogao bi Bandic nakon toga odmah staviti cijenu karte za tramvaj 25 kuna jer zet ne moze placati rate unicredit leasingu i bez novih 60 tramvaja… Nesto ludje dugo nisam cuo. Zapravo jesam - fontane ispred nacionalne knjiznice i bespotrebno poplocavanje cvjetnog trga.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!