Prodano nekoliko stotina Audija, BMW-a i Mercedesa više nego lani

Autor: Poslovni.hr , 13. srpanj 2015. u 09:41
Foto: Ilustracija

Unatoč financijskoj krizi koja nas još uvijek stišće, u Hrvatskoj ne pada prodaja novih luksuznih automobila.

Unatoč financijskoj krizi koja nas još uvijek stišće, u Hrvatskoj ne pada prodaja novih luksuznih automobila, piše Večernji list. Dapače, velika njemačka premium trojka u prvih šest mjeseci prodala je 324 automobila više nego u istom razdoblju lani. Prema podacima Promocije plus, u prvoj polovici godine u Hrvatskoj je registrirano 838 Audija (lani 677), 555 BMW-a (517) i 482 Mercedesa (357).

I dok ove godine nije prodan nijedan superluksuzni sportski automobil (u 2014. jedan Lamborghini, a u 2013. dva Ferrarija), prodaja Porschea je porasla. U prvoj polovici godine u Hrvatskoj je registriran 21, što su dva vozila više nego lani.

Više o temi pročitajte ovdje.

Komentari (24)
Pogledajte sve

Najvjerojatnije je da su večinu ovih skupih limuzina Audi , BMV , Mercedes kupili naši uspješni SDP+HNS Kukuriku Vladari i njihovi uhljebi iz javnog sektora priključeni na Državne Jasle.

pogotovo ih u Daruvaru kupuju

Napisat ću ti samo jedno: Cambiocorsa F1
tih modela maseratija se danas nama hrvatima nudi koliko te volja (iz Njemačke i Austrije) po smiješno niskim cijenama ali od njih bježe čak i dileri rabljenih automobila zbog ne baš uspješnog mjenjačkog sklopa


Ne znam meni su uvik govorili da jauču oni koje boli. A ja bi i kad me boli stisnuo zube.

ja ti kažem da ja šutim o bolnim temama, a ti kako hoćeš. obzirom da je prosjek u hrvata 14 cm, ništa lakše od prcanja na tu temu. naročito ako si obdaren. jednostavno, tu svaka priča prestaje. zato ja to rado koristim. odmah zašute svi.

New Report

Close