Predstavljen 'USA Blue Chip' fond

Predsjednik Uprave Global Investa Darko Kosovec/P.G./PIXSELL Predsjednik Uprave Global Investa Darko Kosovec/P.G./PIXSELL

Američka komora prezentirala prilike za investiranje u Sjedinjene Američke Države.

Američka gospodarska komora u Hrvatskoj (AmCham) i poduzeće Global Invest, organizirali su jučer radni doručak na temu "Ulaganja u financijska tržišta SAD-a - novi trendovi i prilike".

Konkretan povod događaju bila je promocija prvog hrvatskog otvorenog investicijskog fonda koji ulaže isključivo u vrijednosnice najboljih američkih kompanija, "USA Blue Chip". Fond će osim strukture portfelja orijentirane na blue chip kompanije imati i dodatni konzervativni element u obliku hedging strategije putem opcija, koje će portfelj štititi od većih gubitaka.

Uvodno izlaganje dao je Predsjednik Uprave Global Investa Darko Kosovec, a detaljni prikaz Društva i vodećeg brenda Capital Breedera, te detalje oko USA Blue Chipa, dao je Voditelj prodaje i odnosa s investitorima Alan Šembera. Šembera je ujedno i promovirao nove usluge Društva, a to su "One click" - digitalna platforma za uplatu putem web stranice i "Take plus" - Bonus shema za investitore.  Glavni govor i detaljnu analizu američkog gospodarstva i financijskog tržišta napravio je Marko Papić, Chief Strategist, iz kanadske kompanije BCA Research. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!