Allianz Portfolio ponovno osvojio nagradu za najbolji mješoviti investicijski fond

Autor: Poslovni.hr , 02. srpanj 2014. u 14:18
Mario Staroselčić

Allianz Portfolio jedan je od triju investicijskih fondova Allianz Investa, društva za upravljanje investicijskim fondovima, koji je s radom započeo 2009. godine.

Allianz Portfolio dobitnik je nagrade „Top of the Funds“  koju mu je u kategoriji otvorenih mješovitih investicijskih fondova dodijelilo Udruženje društava za upravljanje investicijskim fondovima Hrvatske gospodarske komore (HGK) te je time već četvrtu godinu zaredom prvonagrađeni fond u svojoj kategoriji, priopćeno je iz Allianza.

Allianz Portfolio jedan je od triju investicijskih fondova Allianz Investa, društva za upravljanje investicijskim fondovima, koji je s radom započeo 2009. godine te ostvario petogodišnji kontinuitet odličnih rezultata. Uz nagrađeni Portfolio, Allianz Invest upravlja s još jednim novčanim i jednim dioničkim fondom, Allianz Cash i Allianz Equity.

Povodom osvajanja nagrade, Allianz Invest sljedeća četiri mjeseca, od 2.7.2014. do 31.10.2014. oslobađa sve uplate od ulazne naknade, stoji u priopćenju.

„Uloga tržišta kapitala u Hrvatskoj i dalje nije u potpunosti ispunjena, a posljedica je izostanka pozitivnih gospodarskih vijesti i trendova. Zadovoljni smo što i u takvim uvjetima ostvarujemo vrlo dobre rezultate, ali tek će jači ekonomski oporavak i povratak optimizma omogućiti tržištu kapitala i investicijskim fondovima korištenje svog punog potencijala za generiranje novog gospodarskog rasta“, izjavio je  predsjednik Uprave Allianz Investa Mario Staroselčić povodom dobivanja još jedne nagrade.

Komentirajte prvi

New Report

Close