Pliva zapošljava, prednost imaju oni s MBA diplomom

Autor: Poslovni.hr , 13. studeni 2012. u 12:42
PXL

U suradnji s portalom Posao.hr odlučili smo svakog tjedna utorkom donositi svježe vijesti s tržišta rada.

Ponukani brojnim e-mailovima i porukama preko društvenih mreža, u kojima nas naši čitatelji pitaju 'Ima li gdje posla?, odlučili smo pomoći na sve moguće načine. Osim što svaku tvrtku koju kontaktiramo u vezi priče o njima pitamo primaju li trenutno zaposlenike (o čemu vas kasnije redovito obavještavamo, kako putem našeg portala, tako i putem društvenih mreža), u suradnji s portalom Posao.hr odlučili smo svakog tjedna utorkom donositi svježe vijesti s tržišta rada. One uključuju top pet radnih mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala Posao.hr, kao i njihove korisne savjete – kako pronaći posao, kako se ponašati na razgovoru za posao, kako napisati životopis i slično.

Top pet radnih mjesta koje se po izboru portala Posao.hr trenutno nude:

1. Tvrtka Pliva zapošljava višeg financijskog analitičara. Jedan od uvjeta je VSS ili 300 ECTS- ekonomija (smjer Financije ili Računovodstvo), MBA je poželjan i predstavljat će prednost. Prijave traju do 17. studenog, pa požurite. Ovdje pročitajte više.

2. Farmavita Regulanet je tvrtka u hrvatsko-njemačkom vlasništvu. Tvrtka je član Regulaneta – međunarodnog konzorcija regulatornih savjetnika za farmaceutsku industriju (www.regulanet.com). Tvrtka upravlja mrežom regulatornih savjetnika lociranih u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni, Makedoniji, Albaniji, Bugarskoj, Rumunjskoj i Turskoj. Trenutno su uključeni u realizaciju petnaestak međunarodnih projekata. Traže rukovoditelja/icu međunarodnih regulatornih projekata. Više o svemu doznajte ovdje.

3. Zagrebačka tvrtka Z.L.P. d.o.o. traži stručnog suradnika za koordinaciju kontakata s stranim partnerima i istraživanje ino tržišta sa iskustvom i odličnim poznavanjem engleskog (i njemačkog jezika), te poznavanjem rada na PC. Nude salni radni odnos, rad na određeno vrijeme, honorarni posao… Više doznajte ovdje.

4. Turistička agencija Premium d.o.o. iz Dubrovnika traži osobu za samostalno vođenje svih agencijskih i administrativnih poslova. Više o svemu doznajte ovdje.

5. BowlingClub iz WestGatea traži osobu koja će preuzeti samostalno vođenje bowling kluba. Radno mjesto je u Zagrebu. Više doznajte ovdje.

Komentari (2)
Pogledajte sve

To ti je kako zaposliti one koji nemaju kvalifikacije.

A kada im opet pogon usred Zagreba odleti u zrak, onda bu se to zvalo NBA.

Kakve veze ima MBA s financijskom analizom? MBA je menadžerski studij.

New Report

Close