Windows 10 od danas dostupan kao besplatna nadogradnja

Autor: Poslovni.hr , 29. srpanj 2015. u 14:12
Foto: Reuters

Operativni sustav Windows 10 donosi mnoge inovacije za osobnije i produktivnije korisničko iskustvo na različitim uređajima koji uključuju:

Operativni sustav Windows 10 od danas je dostupan u 190 država diljem svijeta kao besplatna nadogradnja Windows 7 i 8.1 uređaja, kao i operativni sustav novih osobnih računala i tableta.

Operativni sustav Windows 10 donosi mnoge inovacije za osobnije i produktivnije korisničko iskustvo na različitim uređajima koji uključuju:

Cortana – osobni digitalni asistent koji olakšava traženje točnih informacija u pravo vrijeme, a koji se može pronaći na pametnim telefonima, osobnim računalima i tabletima.

Microsoft Edge – novi internetski preglednik koji je osobniji, responzivniji i produktivniji od svojih prethodnika, a dostupan je putem svih Windows 10 uređaja. Microsoft Edge omogućuje brzo pretraživanje, čitanje, označavanje i dijeljenje internetskih sadržaja.

Intergracija Xbox-a – s integriranom Xbox aplikacijom, igrači računalnih igara mogu zabilježiti, podijeliti i uređivati svoje najbolje „gaming“ trenutke s Game DVR uslugom, igrati nove igre s prijateljima na različitim uređajima direktno sa svojih Windows 10 tableta i osobnih računala koji su spojeni s Xbox One konzolom.

Start – start gumb i alatna traka bit će poznati bez obzira koristite li se Windows 7 ili Windows 8, kako bi se u trenu moglo pristupiti važnim sadržajima.

Komentirajte prvi

New Report

Close