Siemens plasirao novi fond rizičnog kapitala

Izvor: Thinkstock Izvor: Thinkstock

Mlade start-up tvrtke u potrazi za za rizičnim kapitalom odsad se za pomoć mogu obratiti Siemensovu fondu naziva Industry of the Future Fund koji financira tvrtke u ranoj fazi razvoja.

Mlade start-up tvrtke u potrazi za rizičnim kapitalom odsad se za pomoć mogu obratiti Siemensovu fondu naziva Industry of the Future Fund koji financira tvrtke u ranoj fazi razvoja. Fond će ulagati u vrlo mlada i dinamična društava što nadopunjuje postojeće Siemensove fondove rizičnog kapitala koji obično investiraju u zrelijim start-up tvrtkama. Glavni cilj je poticanje partnerstva s tvrtkama koje će transformirati industrijskim tržištima , pa čak i stvoriti potpuno nove kroz pionirske tehnologije .


" Kao što je digitalizacija i softver postaju sve važniji za proizvođače koji se natječu na globalnom tržištu, Industry of the Future Fund nudi strategiju osiguravanja kapitala za one tvrtke čiji je inovativna tehnologija i vizije imaju potencijal da promijeni krajolik proizvodnju i industrijske automatizacije , " rekao je Siegfried Russwurm , izvršni direktor Siemens Industry sektora i član Upravnog odbora tvrtke Siemens AG .

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!