Ovo su trenutno najbolji smartphonei na svijetu?

Autor: Bernard Ivezić , 05. studeni 2013. u 13:28
Screenshot: YouTube

Business Insider je složio popis pametnih mobitela za koje se očekuje da će vladati najveća potražnja u SAD-u tijekom predstojećih novogodišnjih blagdana.

Business Insider je složio popis pametnih mobitela za koje se očekuje da će vladati najveća potražnja u SAD-u tijekom predstojećih novogodišnjih blagdana. Na vrhu popisa nalazi se Appleov iPhone 5S za koji hvali dizajn, usluge, aplikacije i dostupan sadržaj. Slijedi HTC One Google Edition kojeg Business Insider naziva trenutačno najboljim Andorid telefonom na svijetu. Odmah iza je "obični" HTC One, koji također dolazi s Androidom ali ne Google Editionom.

Na četvrtom mjestu najpoželjnijih smartphonea u SAD-u je Motorola Moto X, a na petom Samsung Galaxy S4 Google Edition. Posebnost Google Editiona je što umjesto standardne Samsungove softverske nadogradnje dolazi čista Googleova verzija Andorida i to modelu S4, koji se smatra jednim od najboljih Andorid mobitela na tržištu. Odmah iza je "običan" Samsung Galaxy S4.

Na sedmom mjestu najpoželjnijih je iPhone 5C i u Business Insideru navode da je jedan od njegovih glavnih aduta, uz dobre specifikacije, boja. Na osmom mjestu je Samsung Galaxy Note 3, najpopularniji model u svojoj kategoriji. Slijedi LG G2, jedan od najnovijih modela, ali s jednom inovacijom koja će iznenaditi mnoge: gumbi za paljenje i glasnoću smješteni su na zadnjoj strani mobitela. Na desetom mjestu je LG Optimus G Pro s mogućnošću gledanja 1080p HD videa na 5,5 inchnom ekranu. Preostala četiri mjesta ljestvice Business Insidera zauzimaju redom: Nokia Lumia 925, Nokia Lumia 1020, BlackBerry Q10 i BlackBerry Z10.

Popis se neprekidno nadopunjuje pa se očekuje da će biti dodani i modeli Nexus 5, Nokia Lumia 1520 phablet, HTC phablet One Max itd.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close