9 aplikacija koje svaki poduzetnik mora imati prilikom putovanja

Autor: Poseban članak , 15. siječanj 2017. u 09:55
Sada kada živimo u eri smartphonea, postoje aplikacije za sve o svemu

Sada kada živimo u eri smartphonea, postoje aplikacije za sve o svemu – uključujući putne potrebe za poduzetnike.

Biti poduzetnik obično znači i često putovati. Morate otputovati iz grada na sastanak s partnerima, mentorom, klijentima kao i prisustvovati kad je u pitanju organizacija kongresa, ili seminara kako bi što više bili uključeni u to što se novo događa ali i izmjenjuje u području vaše industrije.

Za neke poduzetnike, mogućnost putovanja je dio onoga što čini posao isplativim, daju vam priliku vidjeti neku novu zemlju i otkriti neke nove kulture i atrakcije. Za druge, to je noćna mora, gdje se i nešto najjednostavnije čini složenim.

Bez obzira na to kako se osjećate u vašim obvezama prema putovanjima, uvijek ćete htjeti neku pomoć kako bi bili sigurni da ćete do vašeg odredišta stići sigurno, dosljedno i na vrijeme. Sada kada živimo u eri smartphonea, postoje aplikacije za sve o svemu – uključujući putne potrebe za poduzetnike. Ako često putujete, provjerite da li imate ove aplikacije:

1. Uber

Popis putnih aplikacija nije potpuna bez Uber-a, zar ne? Unazad nekoliko godina Uber je postao jedna od najpopularnijih aplikacija na svijetu, s dobrim razlogom. Pritiskom na gumb možete naručiti osobnog vozača da vas pokupi i odveze do vašeg odredišta.
Uber je trenutno aktivan u stotinama gradova diljem svijeta, stoga ako vam je potreban prijevoz do hotela od zračne luke i slično Uber je tu da vam uskoči.

2. Trunkster

Trunkster aplikacija je zapravo paket mjera. Dolazi s 22-inčnim kovčegom koji je sinkroniziran s aplikacijom što vam omogućuje da točno znate gdje vam je prtljaga u bilo koje doba te ne morate brinuti o krađi ili gubitku vaše prtljage prilikom putovanja.

3. TripCase

Jednostavno rečeno, TripCase je aplikacija koja se fokusira na upravljanje. Kada ste dobili e-poštu potvrde ili obavijest, možete ju proslijediti na određenu e-mail adresu, a TripCase će automatski analizirati poruku i svesti na najvažnije dijelove poruke. Također možete pristupiti vašoj TripCase aplikaciji i upravljati svim komponentama putovanja na jednom mjestu.

4. Lola

Lola, kratica za " longitude and latitude" (dužinu i širinu) je aplikacija koja vas stavlja u kontakt s drugim ljudima ne oslanjajući se na automatiziranim algoritmima za obavljanje posla. Bit ćete u kontaktu sa svojim timom putovanja i dati im sve informacije koje su potrebne o putnom smještaju koje su vama potrebne; oni će se pobrinuti za ostalo. Razmislite o aplikaciji kao o vašem osobnom putnom asistentu.

5. Currency

Jedna od jednostavnijih, još više praktičnih, aplikacija na ovom popisu. Currency je bitna za međunarodne putnike. Aplikacija prati valute u realnom vremenu i pomaže vam pretvoriti bilo koje dvije međunarodne valute. Kad vam se u blizini nađe mjenjačnica, možete odmah na licu mjesta provjeriti realan tečaj.

6. Bravolol

Jeste li spremni za putovanje u inozemstvo u zemlju u kojoj se ne govori engleski jezik? Preuzmite Bravolol. Aplikacija vas može naučiti o desecima različitih popularnih jezika, što je must-have alat za međunarodne putnike.

7. GateGuru

GateGuru je all in one alat koji vam pomaže da navigirate vašom turom putovanja. Kao TripCase, GateGuru vam može pomoći upravljati vašom turom i usmjeriti vas npr. na ukrcaj u zračnoj luci. Također vas navodi na različite trgovine i restorane i druge sadržaje u vašoj blizini.

8. Hipmunk

Hipmunk je aplikacija koju bi trebali imati prije nego što krenete na put. Ona vam pomaže da pronađete smještaj, let te vam čak može pomoći i u iznajmljivanju automobila. Hipmunk vam također može dati preporuke za putovanja i sinkronizirati se s vašim kalendarom.

9. LoungeBuddy

Ako imate dugi let ,LoungeBuddy aplikaciju morate imati. Olakšava vam pronaći zračnu luku koja ima dnevni boravak ( salon ) gdje se možete odmoriti i pričekati drugi let ako imate presjedanje. Također vam omogućuje kupnju i pristup salonu na sam dan putovanja ili čak do dva mjeseca unaprijed.

Bilo da idete na putovanje iz snova ili poslovno putovanje puno manje ćete biti pod stresom s navedenim aplikacijama. Da stvar bude još bolja, većina tih aplikacija je privukla veliku popularnost. Ako slučajno jedna od tih aplikacija ne odgovara vašim željama, uvijek možete skinuti i isprobati nešto novo.

Na kraju, vaš život će biti znatno lakši uz korištenje tih aplikacija, a što je najbolje za vrlo malu cijenu.

Komentirajte prvi

New Report

Close