Visarisovi digitalni rendgeni u 29 zemalja

Autor: Poslovni dnevnik , 28. veljača 2019. u 21:59
Visaris kao prednost ističe lakoću korištenja svojih uređaja

Kompanija iz Zemuna na stranim tržištima proda 85% proizvoda, najviše u SAD-u.

Kompanija Visaris iz Zemuna proizvede između 100 i 200 digitalnih rendgen uređaja godišnje, te obavi oko 200 digitalizacija i sličan broj instalacija softverskih sustava za arhiviranje i upravljanje radnim procesom dijagnostičkih centara.

Kako iz kompanije kažu za portal eKapija, stalno ulažu u razvoj i proizvodnju, jer samo tako mogu biti konkurentni na svjetskom tržištu, a trenuto izvoze u u 29 zemalja. 

"Naši uređaji nalaze se u Europi, Americi, Africi, Aziji i Australiji. Izvoz predstavlja više od 85% cjelokupne proizvodnje. Najzastupljeniji smo na tržištu SAD, gde smo 2015. godine dobili FDA dozvolu za sve naše proizvode, što je za nas bila posebna potvrda kvalitete.

Osim zbog CE znaka za sigurnost u EU i svih ostalih relevantnih ISO standarda kvalitete, naši uređaji su vrlo traženi zbog osobina i benefita koje pružaju svojim korisnicima: brzog povratka investicije, uštede vremena pri obuci i instalaciji sustava i lakoće korištenja pri procesu rada uređaja", kažu za eKapiju u Visarisu.

Do sada su obavili više od 700 instalacija svojih proizvoda, od čega je više od 50 posto u SAD-u", kažu iz Visarisa. 

Komentirajte prvi

New Report

Close