Traže zakupca za 30.000 kvadrata na obali

Autor: Poslovni dnevnik , 20. travanj 2015. u 22:00
Zakup će trajati najmanje 31, a najviše 90 godina

Ponuđač mora financirati izgradnju novog turističkog kompleksa kojim će i upravljati.

Crnogorski Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte objavio je međunarodni natječaj za izdavanje u dugoročan zakup zemljišta i akvatorija na lokaciji između Njivica i ušća Sutorine u Herceg Novom.

Zemljište se daje u zakup od najmanje 31 do najviše 90 godina, s obvezom financiranja, projektiranja, izgradnje i upravljanja turističkim kompleksom, pišu Vijesti. Lokacija koja se nudi u zakup obuhvaća zemljište površine oko 30,6 tisuća četvornih metara i akvatorij od oko 17,3 tisuće kvadrata. Nalazi se južno od ušća rijeke Sutorine, a sjeverno od naselja Njivice. Cestom je udaljena oko pet kilometara od centra Igala i oko devet kilometara od centra Herceg Novog.

Ponuđač, među ostalim, mora biti međunarodni hotelski operater i brend koji je poznat i međunarodno priznat kao uspješan operater najmanje dva hotelska kompleksa, kategorije najmanje četiri zvjezdice. Mora imati najmanje pet godina neprekidnog iskustva u planiranju, razvoju i upravljanju hotelima s najmanje četiri zvjezdice, te dokazati da ima financijsku sposobnost nužnu za realizaciju projekta, te da je u posljednjoj godini ostvario pozitivan financijski rezultat i ukupan promet od najmanje deset milijuna eura. 

Komentirajte prvi

New Report

Close