MPC gradi novi šoping centar i ulaže više od 100 milijuna eura

Autor: Poslovni dnevnik , 09. kolovoz 2018. u 08:05
Novi centar je zamišljen s puno prirodnog svjetla i zelenila

Kompanija koja je već vlasnik Ušće Shopping Centera uložila je 100 milijuna eura.

Novi i suvremeni trgovački centar, s više od 43.000 četvornih metara prodajnog prostora i ukupne površine objekta od 130.000 kvadrata, gradi se na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve u Beogradu. 

Riječ je o investiciji kompanije MPC Properties, koja će u ovaj objekt uložiti više od 100 milijuna eura. Novi šoping centar, čije je otvaranje planirano za početak 2020. godine, obogatit će sadržaj na lokaciji gdje postoji izuzetna potreba za modernom šoping destinacijom, priopćio je investitor, a zahvaljujući ovoj investiciji, kako dodaju, više od 150 najpoznatijih međunarodnih i regionalnih brendova svojom ponudom će unaprijediti ovaj dio Beograda.

"Osim lokacije, šoping centar bit će prepoznatljiv i po inovativnom konceptu koji prati posljednje svjetske trendove u maloprodaji, s više otvorenih površina, puno prirodnog svjetla i zelenila, a sve s ciljem da se potrošačima pruži najbolji ugođaj prilikom boravka i kupovine. 

Urbani dizajn objekta idejno je rješenje poznatog međunarodnog arhitektonskog ureda Chapman Taylor iz Düsseldorfa. Novi šoping centar gostima će ponuditi i kino, supermarket i bogati gastronomski izbor s kafićima i restoranima.  Ovo je još jedna je u nizu investicija kompanije MPC Properties, koja je na tržištu poznata i po tome što u svom vlasništvu ima najveći trgovački centar u regiji Ušće Shopping Center.  

Komentirajte prvi

New Report

Close