Nova generacija ekonomičnih Petrolovih goriva

Autor: Poslovni.hr , 27. lipanj 2016. u 16:57
Foto: foto press

Petrol je najveći slovenski ponuđač pogonskih, dizelskih i benzinskih goriva s prodajnom mrežom od 105 benzinskih postaja u Hrvatskoj.

Petrolova goriva nove generacije kvalitetom premašuju standarde koji vrijede na tržištu, a istovremeno se brinu za stalni razvoj ekološki prihvatljivih goriva. PETROL je najveći slovenski ponuđač pogonskih, dizelskih i benzinskih goriva s prodajnom mrežom od 105 benzinskih postaja u Hrvatskoj.

Zaštitite svoj motor i okoliš

Nova generacija Q Max goriva koristi višenamjenske aditive koji štite motor, a istovremeno poboljšavaju ekonomičnost, postižu nižu potrošnju i znatno nižu emisiju štetnih tvari u okoliš. Razvijena su u suradnji s uglednom korporacijom Afton Chemical iz Velike Britanije, jednom od vodećih svjetskih proizvođača aditiva. Kvaliteta je zajamčena sveobuhvatnim i opsežnim sustavom provjere, koji se obavlja u vlastitim, ali i tuđim akreditiranim laboratorijima. Prilagođavaju se trendovima i zahtjevima modernih motora.

Česti nadzor nad kvalitetnom goriva

Sva goriva koja nudi Petrol podvrgavaju se najmanje trima potpunim ciklusima nadzora, te najmanje dvjema slučajnim provjerama. Nadzor kvalitete goriva provodi se sustavno, od izvora nabave preko postupka manipulacije pa sve do prodajnog mjesta. Upravo zato nova generacija Q Max goriva nadmašuje postojeće standarde na tržištima.

Raznolika i kvalitetna ponuda

Putem prodajne mreže od 105 benzinskih postaja na području cijele Hrvatske, svim vozačima, uz visokokvalitetna goriva Petrol nudi i brojne druge usluge – dobro opskrbljene trgovine koje su uvijek pune različitih vrsta praktičnih proizvoda. Osnovni rezervni dijelovi za vaše vozilo, mogućnost uplate domaćih igara na sreću u organizaciji Hrvatske Lutrije, kupovina karata u sustavu EVENTIM, plaćanje uplatnica samo su dio raznolike i vrhunske ponude. Osvježite se Ledenom kavom na putu ili Q Energy pićem. Dok vi odmarate Petrolovo uslužno osoblje oprati će vaš automobil u novouređenim, vrhunsko opremljenim autopraonicama diljem Hrvatske.

Na putu prema svojoj ljetnoj destinaciji odmorite na jednoj od Petrolovih benzinskih postaja i nagradite sebe i svoje vozilo.

Komentirajte prvi

New Report

Close