Iskustvo zlata vrijedi 2016. – o projektu

Autor: Poslovni.hr , 11. travanj 2016. u 10:40
Iskustvo zlata vrijedi

Sazajte sve o projektu!

Kroz projekt Iskustvo zlata vrijedi 2016. Poslovni dnevnik je, četvrtu godinu zaredom, odlučio proširiti svijest u poslovnoj zajednici i šire te problematizirati pitanje zapošljavanja onih koji do posla u trenutnoj gospodarskoj situaciji nemogu doći lako.

Dvije godine za redom Poslovni dnevnik je poticao zapošljavanje osoba s invaliditetom te za 40-ak studenata s invaliditetom omogućio radnu praksu u 20-ak uglednih hrvatskih kompanija.

Ove godine u sklopu projekta Iskustvo zlata vrijedi 2016. radnu praksu smo odlučili omogućiti osim studentima s invaliditetom i studentima slabijeg materijalnog statusa.

Njih je prema podacima ministarstva znanosti,obrazovanja i sporta 3000.

Kako bi proširili doseg našeg društveno odgovornog projekta te upoznali poslovnu zajednicu sa studenskim problemima, pozvat ćemo sve studente slabijeg materijalnog statusa uključujući i studente s invaliditetom da nam se jave i ostvare pravo na radnu praksu u velikim kompanijama s ciljem da im svima omogućimo podjednake šanse za kasnije zaposlenje. S obzirom da smo procijenili kako je danas u svijet rada podjednako teško stupiti svim mladim pojedincima odlučili smo proširiti doseg svog projekta.

 Želimo svim onima kojima život nije pružio jednaku startnu poziciju pomoći da se lakše uključe na tržište rada te jednog dana ravnopravno sudjeluju u tržišnoj utakmici.

Proteklih  godina to smo uspjeli te je čak nekolicina studenata s invaliditetom uspjela dobiti stalan posao u tvrtkama u kojima su odradili praksu. Isto želimo ponoviti i ove godine te priliku pružiti ne samo studentima s invaliditetom veći i onim slabijeg materijalnog statusa.

Komentirajte prvi

New Report

Close