FAS logistika – hrvatski logističar spreman za EU

Autor: Sponzorirani članak , 12. veljača 2013. u 08:30
Guliver/Thinkstock

Pouzdani logistički partner, neovisno radi li se o uvozu, izvozu, specijalnom transportu ili pak potrazi za skladišnim prostorom.

Predanost poslu, iskustvo i kvaliteta poslovanja su ono čime se menadžeri FAS logistike mogu pohvaliti, a rezultat su pozitivno poslovanje te velika mreža ugovornih partnera već u prvoj godini poslovanja. 

FAS logistika je hrvatska logistička tvrtka osnovana 2012. godine sa stopostotnim domaćim kapitalom. Sastavljena od tima iskusnih menadžera, specijalizirana je za organizaciju međunarodnog i domaćeg transporta, a od samog početka poslovanja bilježi stalan rast i pozitivne financijske rezultate.

Vodeće europske logističke kuće prepoznale su FAS logistiku kao pouzdanog partnera za područje Balkana. U suradnji sa inozemnim partnerima  preko 50 posto prometa ostvaruje na inozemnom tržištu, a svojim uspješnim i odgovornim međunarodnim poslovanjem FAS logistika početkom 2013. godine zaslužila je mjesto u WPA (Worldwide Partners Alliance)  mreži kao prva hrvatska članica. WPA je ISO 9001 certificirana organizacija, osnovana kako bi jamčila sigurnost međunarodnog poslovanja. WPA okuplja veliki broj članova čiji godišnji prihodi dosežu 3,91 milijardi USD, ukupno imaju 12.399 zaposlenih te posluju u 396 ureda, 219 gradova u 88 zemalja.

Istovremeno, sve veći broj renomiranih hrvatskih tvrtki prepoznaje kvalitetu njihovih logističkih operacija kao što su cestovni, pomorski i zračni transport, neovisno radi li se o uvozu, izvozu, specijalnom transportu ili pak potrazi za skladišnim prostorom, te bezbrižno prepušta svoju logistiku u njihove ruke.

Kompletnu organizaciju opskrbnog lanca prepustite u ruke stručnjaka FAS logistike.

Više informacija potražite na: www.fas-logistika.hr 

New Report

Close