Već treću godinu zaredom, Crodux je ostvario status Superbrands

Autor: Poslovni.hr , 29. kolovoz 2019. u 11:52
FOTO: Promo

Crodux je hrvatska energetska tvrtka koja se bavi uvozom, izvozom i distribucijom naftnih derivata u stopostotnom privatnom vlasništvu, zapošljava preko 1200 motiviranih djelatnika, a trenutno raspolaže s 88 benzinskih servisa diljem zemlje te skladišnim prostorima za naftne derivate u Zadru, Omišlju i Zagrebu.

Prodaja proizvoda i pružanje usluga vrhunske kvalitete glavna su obilježja Croduxa na domaćem naftnom tržištu, a upravo te karakteristike prepoznate od potrošača čine Crodux drugačijim na tržištu što mu omogućava konstantan rast i razvoj.

Posebno se ističu Crodux MaxPower goriva, proizvedena prema jedinstvenoj formuli i najvišoj EU normi EN 228 i EN 590, a koja motorima daju maksimalnu snagu, omogućuju zaštitu i bolji rad, smanjuju potrošnju goriva, a time i emisiju štetnih plinova.

Već treću godinu zaredom, Crodux je ostvario status Superbrands te je ocijenjen visokom ocjenom stručnog vijeća u kategoriji „naftni derivati i plinovi“. Također, Crodux je prepoznat i u ugostiteljskom dijelu svog poslovanja koje se sastoji od restorana, bistroa i brojnih caffe barova te je dobitnik nagrade Best Buy Award za ugostiteljsku ponudu u sklopu benzinskih servisa.

U 2017. godini novootvoreni nautičko/kopneni benzinski servis Crodux Gaženica, od strane neovisne komisije grada Zadra, proglašen je najuređenijim te je nagrađen plaketom „Nasmiješeno sunce“, za doprinos ukupnoj turističkoj ponudi grada. Naime, benzinski servis Zadar Gaženica  svojim je tehničkim performansama, mogućnostima priveza plovila do 50 m dužine, brzinom utakanja goriva do 500 lit/min., te dodatnom ponudom, donio značajan doprinos zadovoljavanju potreba nautičara te ukupnoj turističkoj ponudi, a posebno gradu Zadru kao turističkoj destinaciji.

Uz navedeno, bitan element u postizanju zadovoljstva kupaca jest uređenje i unapređenje pratećih sadržaja na benzinskim servisima koja kupcima putovanja čine lakšim i zanimljivijim. Neki od dodatnih sadržaja dostupnih na Crodux benzinskim servisima su: dječja igrališta, previjališta za bebe, tuš kabine za vozače, toaleti, terase, WIFI, usluga punjenje mobitela, korištenje tableta i mnogi drugi sadržaji. Također, dostupno je i niz drugih usluga poput:  autopraonice, mjenjačnice, igranje igara na sreću Hrvatske lutrije, plaćanje računa s 2D bar kodom i mnogih drugih usluga dostupnih na jednom mjestu.

Crodux je također društveno odgovorna tvrtka koje podupire kulturne, sportske, humanitarne gospodarske te općenito za društvo korisne i edukativne projekte, kako na razini lokalne zajednice, tako i šire.

Komentirajte prvi

New Report

Close