Ulaganjem u poslovnu infrastrukturu olakšava se rast i razvoj malog i srednjeg poduzetništva na području Križevaca i okolnih naselja i općina

Autor: Promo , 17. siječanj 2019. u 10:43
FOTO: Press

Križevački poduzetnički centar d.o.o. i projektni partner PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja zajedničkim snagama privode kraju projekt „Opremanje razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci“ kojim bi se uvelike povećao razvoj i poboljšala kvaliteta poduzetničko poslovne infrastrukture u gradu Križevcima.

Ulaganjem u poslovnu infrastrukturu olakšava se rast i razvoj malog i srednjeg poduzetništva na području grada Križevaca i okolnih naselja i općina te se stvaraju preduvjeti za privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mjesta.

Do sada, Razvojni centar i tehnološki park Križevci europskim novcem nabavio je ručni električni viličar i plinski viličar, uređen je cjelokupni okoliš oko Razvojnog centra i tehnološkog parka što je obuhvatilo i nabavku klupa, koševa za smeće i stalaka za bicikle. Na prvom katu RCTP-a Križevci ograđen je prostor staklenim pregradama i jednom mobilnom pregradom gdje se dobio prostor za konferencije, sastanke i prezentacije, nabavljene su stolice za konferencijske dvorane i ostale prostore, sjedeće garniture, poštanski sandučići, table za označavanje prostorija, a u posljednjoj fazi projekta nabavit će se komunikacijski i server ormar, RFID brave za kontrolu pristupa, oprema za videonadzor cijelog objekta te komunikacijska oprema za veliku konferencijsku dvoranu koja će uvelike pomoći u poboljšanju kvalitete svih vrsta predavanja, konferencija i poslovnih sastanaka. Također se planira i nabavka nekoliko info monitora za informiranje tvrtki koje se nalaze unutar Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci.  

Projekt „Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci“ odobren je od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u ukupnoj vrijednosti projekta od 1.617.437,12 kuna, dok bespovratna financijska sredstva iznose 1.484.645,53 kune (91,79%) iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

New Report

Close