Istarska čarolija – otkrijte tajnu savršeno pečene delicije

Autor: Promo , 03. srpanj 2018. u 08:15
FOTO: Press

Poslužite toplo s rikulom.

(za 4 osobe)

6 jaja
2 češnja češnjaka
80 g naribanog parmezana
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni   
4 žlice maslinovog ulja
100-200 ml slatkog vrhnja
EVA tuna salate Mediterana (2 x 115 g)                        
120 g rikule

1. Izmiješajte jaja, vrhnje, nasjeckani češnjak i parmezan.
2. Posolite i popaprite.
3. Na zagrijanu 1 žlicu ulja u tavicu (Ø 22 cm) stavite ¼ smjese jaja i vrhnja.
4. Pecite nekoliko minuta dok smjesa nije zapečena.
5. Na polovicu pečene fritaje rasporedite ¼ ukupne smjese EVA Tuna salate Mediterana i preklopite drugom polovicom fritaje.
6. Isti postupak ponovite i za preostale 3 fritaje.
7. Poslužite toplo s rikulom.

Savjet: Ako želite fritaju peći s jedne strane, posudu možete prekriti poklopcem tako da para zgrušava jaja odozgo.
Vrijeme pripreme: 25 minuta
Zahtjevnost: jednostavno

Izvor: Coolinarika.com 

New Report

Close