Hrvatska srušila rekord po prijavama, stiže 5 olimpijskih pobjednika i 7 svjetskih prvaka

Autor: Promo , 24. srpanj 2018. u 15:35
Foto: Promo

Utrka za mjesta na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. je krenula! Zagreb je još jednom središte juda i to od 27. do 29. srpnja kada više od 600 judaša i judašica iz cijelog svijeta dolazi u Arenu Zagreb.

IJF World Judo Tour stiže u Hrvatsku! Zagreb je prva velika stanica na putu prema Tokiju 2020. Olimpijski pobjednici i svjetski prvaci stižu u Arenu Zagreb od petka 27. do nedjelje 29. srpnja, a imat ćete prilike bodriti više od 600 vrhunskih sportaša iz više od 80 država.

Među njima će biti i najbolji hrvatski borci, ukupno njih 20, a imat će iznimnu konkurenciju. Naime, u Zagrebu će važne bodove na putu prema Tokiju tražiti čak 5 olimpijskih pobjednika i 7 svjetskih prvaka. Stižu najbolje judoke svijeta iz Japana, kao i velike europske zvijezde. Uz podršku zlatnog sponzora HEP-a Grand Prix Zagreb 2018 još je jedna potvrda kako Hrvatska spada u razred biranih organizatora najvećih judo događanja u svijetu.

TV slika iz Zagreba ide u više od 190 zemalja svijeta, a o jednom od najvećih judo turnira pisat će se u svim dijelovima svijeta. Uz nogomet, judo će ovih dana biti najveća promocija Hrvatske u svijetu, zbog čega svi zajedno možemo biti iznimno ponosni.

U Areni Zagreb ćete se moći uvjeriti u ljepotu sporta kojeg trenira sve veći broj djece, a sve kako bi izgradili pozitivne životne vrijednosti i bavili se sportom koji s pravom ima moto «Više od sporta». U četiri minute jedne borbe moći ćete vidjeti i zašto je potrebna iznimna snaga, kao i poštovanje prema protivniku.

Ulaznice za ovaj sportski spektakl možete kupiti na Entrio.hr

Vidimo se u Areni Zagreb od 27. do 29. srpnja!

New Report

Close