Kreće nova sezona ‘Poslovanja na kvadrat’!

Autor: Poslovni.hr , 09. rujan 2013. u 12:30
Poslovanje na kvadrat

I ove godine Poslovni dnevnik i 24sata pokreću projekt koji se u svojoj prvoj sezoni pokazao vrlo uspješnim.

Dragi poduzetnici,

I ove godine Poslovni dnevnik i 24sata pokreću projekt koji se u svojoj prvoj sezoni pokazao vrlo uspješnim te je trima tvrtkama-finalistima pomogao da uz pomoć stručnjaka dovedu svoje poslovanje na višu razinu te prijeđu prepreke koje su im kočile poslovni napredak.

Podsjetimo, troje finalista – tvrtka Evenio, Pčelarstvo Daruvar i SF klima, grijanje – zahvaljujući stručnjacima Goranu Blagusu i Filipu Jeliću i uz pomoć generalnog pokrovitelja VIP-a te partnera projekta HP-a i INE unaprijedili su svoje poslovanje i stekli korisno znanje koje im je već na samom početku projekta pomoglo da poboljšaju svoje poslovanje.

Ove godine izazovi su još veći te smo broj finalista povećali na četiri. Tako ćemo unutar perioda od pet mjeseci omogućiti kandidatima seriju edukacija koje će se baviti ključnim problemima za njihovo poslovanje te im omogućiti besplatnu pomoć u obliku savjeta.

Tim stručnjaka ponovno čine Goran Blagus koji će voditi coaching treninge i pratiti napredak odabranih firmi kroz razdoblje od pet mjeseci te Filip Jelić, koji je zadužen za financijsko savjetovanje.

Natječaj je za poduzetnike potpuno besplatan, a prijave traju do 16. listopada 2013. Na natječaj Poslovanje na kvadrat možete se prijaviti od idućeg tjedna, kada ćemo objaviti i upute za prijavu.

Od ukupnog broja prijavljenih firmi izabrat ćemo deset koje ćemo predstaviti na portalu Poslovni dnevnik. Od deset firmi u drugom krugu ćemo izabrati četiri s kojima će naši stručnjaci raditi kroz period od pet mjeseci.

Tijek projekta i rad stručnjaka ponovno ćemo pratiti u posebnoj rubrici na portalu Poslovni.hr.

Imate li dobar proizvod ili uslugu, ali osjećate da imate prostora za napredak? Želite uvesti novi proizvod u ponudu, cjenovno se pozicionirati na tržištu? Optimizirati troškove poslovanja, brendirati se? Poslovanje na kvadrat vam može pomoći!

Budite hrabri, iskoristite priliku. Sretno!

Prijave na natječaj traju 20 dana -> od 16. rujna do 16. listopada do ponoći.

Komentirajte prvi

New Report

Close