Iduće godine Uzlet 
i u Gradu Prelogu

Autor: Poslovni.hr , 29. studeni 2015. u 15:54
Foto: PD

Na Gospodarskom sajmu Grada Preloga svečano je potpisan ugovor .

U sklopu gospodarskog sajma u Prelogu u petak je potpisan ugovor između Poslovnog dnevnika i Grada Preloga o suradnji na projektu Poslovni uzlet u 2016. Ugovor su potpisali Andrea Borošić, direktorica Poslovnog dnevnika i članica Uprave Večernjeg lista i gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek. Kolarek je istaknuo da je Prelog grad koji potiče razvoj poduzetništva i obrtništva te stvara pozitivnu poduzetničku klimu.

“Cilj je ulagati u razvoj poduzetništva i pomoći svima koji svojim radom utječu na razvoj grada. Zato smo se i priključili Poslovnom uzletu, kako bi poduzetnici i obrtnici mogli unaprijediti svoje poslovanje”, rekao je Kolarek. Andrea Borošić je naglasila kako joj je veliko zadovoljstvo što se i Grad Prelog u 2016. uključio u najveći projekt Poslovnog dnevnika, Poslovni uzlet.

“Već pune dvije godine potičemo malo i srednje poduzetništvo, organizirajući besplatne edukacije za poduzetnike diljem Hrvatske. Iznimno mi je zadovoljstvo što su i poduzetnici prepoznali važnost edukacija jer su dodatno znanje i kontinuirano učenje nužni za povećanje konkurentnosti. Iduće godine ovaj projekt širimo na još veći broj gradova, a poslovne edukacije bit će održane i u Prelogu”, istaknula je Borošić.

Inače, nakon 24 održane edukativne radionice za poduzetnike i obrtnike diljem Hrvatske, Poslovni dnevnik će i dogodine nastaviti s organizacijom edukacija koje će za sve poduzetnike i obrtnike biti besplatne zahvaljujući partnerima projekta. Iduće godine održat će se više od 30 edukativnih manifestacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close