‘Ovaj zagrebački stan dokaz je pada cijena nekretnina’

Autor: Poslovni.hr , 30. kolovoz 2013. u 10:47
Foto: Opereta.hr

‘Ovakav je stan prije par godina, kažu, bilo nemoguće naći na tržištu po ovako niskoj cijeni’, kažu iz agencije Opereta.

U suradnji s agencijom za nekretnine Opereta donosimo novosti s tržišta nekretnina. 

Iz Operete kažu kako je upravo ovaj stan iz Petrinjske ulice u Zagrebu još jedan dokaz da su cijene nekretnina pale. Ovakav je stan prije par godina, kažu, bilo nemoguće naći na tržištu po ovako niskoj cijeni. 

  • Evo što kažu o nekretnini: 
    Nekretnina tjedna: Četverosobni stan na Trešnjevci za 1,035.00 eura

"Na samo nekoliko koraka od Trga, pod okriljem ulice o kojoj je i Zagorka pisala, u običnoj, a sasvim posebnoj zgradi smješten je stan isto toliko posebnog, a običnog tlocrta. Očekujete li pogled u ovako uskoj jezgri Centra, dobit ćete ga. Očekujete li svjež zrak, sjever vam je otvoren. Volite li visine koje ne umaraju, četvrti kat s liftom je vjerojatno jedini odgovor. Želite li moderan i dizajnerski stan u samoj jezgri svih važnih kulturnih događanja ovim stanom dobivate nevjerojatan potencijal koji čeka da ga se ispuni."

Riječ je o velikom stanu trostrane orijentacije koji se sastoji od tri sobe, degažmana, kupaonice, kuhinje, hodnika, djevojačke sobe, ostave i WC-a te balkona. Zgrada ima lift. 

Adresa: Petrinjska, Centar, Zagreb

Cijena: 159,999.00 EUR

Cijena po m2:1,330.00 EUR

Komentari (11)
Pogledajte sve

Ne razumin se u Zagreb previse osim da je to glavni grad RH,ali evo jucer stavio oglas na 2 fakulteta(ekonomski i pravni jer toga kadra nam ipak najvise fali)za najam stana u Splitu 3-sobni, 71 m2 na tako-tako lokaciji za 450 erla mjesecno i telefon ne prestaje zvonit,a ja u roamingu. Srce mi se kida na svaki poziv koji odgovorim i kazem da nisam u Splitu.
Svak sa malo pameti ce uzeti ovo na tresnjevci ukrcat 4 studenta ili studentice(mada su studentice uglavnom sporkuje) i imao 10% povrata na ulozeno.


Nije to ništa, ja za svoj stan ne mogu dobiti ništa tj 0 kuna jer se mjesecima nitko ne javlja na oglas za prodaju.

Kad ga budes prodavao za onoliko koliko vrijedi, a ne onoliko koliko bi ti zelio da vrijedi, onda ce se javiti.

A kaj je s tom “uljarom” hoće li to ikad biti gotovo??? Kao neki objekat kulturni, pa to Bandinjo dao uređivat, a od onih plahti ispred uljare ni trt ni mrt…prije bu se ta uljara srušila nego bude obnovljena, mada ne vidim neku arhitektonsku poveznicu između full novih stanova i stare uljare.. Nespojivo mi je, neko je tamo nešto pobrkao, baš bode u oči kad se vozite vlakom uz tu uljaru… A kaj se ovog stana tiče, pa to nitko nikada nebu kupil… Kaj vredi i da je i do Žuži Jelinek i na samom Jelačićevom trgu kad cijena diktira tržištem, pa ga nemrete ić prodavat za basnoslovne novce…jedino možda neki dovjetnički ured, ali nema smisla jer je na 4.katu….
Nekad sam bio zaljubljenik u takve stanove i bilo mi je fora imati stan koji puca pogledom na ostatak Zagrebačke mafijaške prčije, ali danas, grozim se Zagreba,a pogotovo smrada vlage iz najezde štakora po tim starim zgradama…. Ne znam da li je itko primjetio, kada idete Radićevom i tamo negdje s lijeve strane u jednoj maloj ulićici gdje ima jedan prolaz koji se spaja sa Mesničkom (izađete na Mesničku kraj jednog parka), ima tak stara zgrada (definitnvo za rušenje), vlasnici još uvijek vani na “balkonu” suše veš, a wc im se nalazi u jednoj zajedničkoj prosotoriji (to je nekad bilo za sve stanove)… To je žalosno kada usred full sređenog stanja slučajno naiđete na melem za oči… 🙂

Impresionirana sam idejom , za propagandu. Uz nenametljiv članak , odlično
ste predstavili kvalitete stana…..ali, oko vidi visinu stropa, koja je ispod
standarda/2.60/ za stanove, znači ima nedostataka.

Nije problem u kvaliteti stanova u CENTRU ZAGREBA, sve se može fantastično
preurediti. Problem je u IZUZETNO ZAPUŠTENOJ GRADSKOJ JEZGRI GRADA ZAGREBA,
tako zapuštenu gradsku jezgru nema ni Beograd……a o ostalim EU gradovima da ne govorim, koliko su uložili u središta Grada.
Kad bi to učinili, cijene stanova porasle bi isti čas. Rezidencijalno
stanovanje u Zagrebu….gdje Vam je ??? Pantovčak..gdje?
Vama su Vrbani domet…a više od 70 m2 ne može sebi priuštiti zbog
banaka……niti prosječan zaposlen građanin koji ima obitelj.

New Report

Close