FOTO: Spoj moderne arhitekture i dizajna na parceli od 4000 m2 s pogledom koji ostavlja bez daha

Autor: Poslovni.hr , 10. lipanj 2018. u 12:17
Foto: Opereta

Tikovina na podovima, kombinacija drvenih zidnih obloga i bijelih zidova te unikatni kamin u centralnoj poziciji daju karakter i toplinu cijelom prostoru.

U suradnji s agencijom Opereta donosimo vam nekretninu tjedna.

Urbana kuća sa spektakularnim pogledom nalazi se u Čučerju, u mirnoj i slijepoj ulici. Kod ove ekskluzivne kuće koja kaskadno prati pad terena, naglasak je na najsuvremenijem konceptu gradnje i spoju moderne arhitekture i interijera s oazom zelenila koja je okružuje na parceli od čak 4000 m2. Riječ je, zapravo, o inertnoj samostojećoj kući s grijanjem i hlađenjem na dizalicu topline, provedenima kroz podove i zidove, koja omogućuje manje troškove grijanja budući da se većina toplinske energije uzima iz okoline.

Velike staklene površine omogućuju prodiranje velike količine prirodnog svjetla i pružaju spektakularan pogled iz gotovo svih prostorija. Tikovina na podovima, kombinacija drvenih zidnih obloga i bijelih zidova te unikatni kamin u centralnoj poziciji daju karakter i toplinu cijelom prostoru.

Noćni dio je odvojen od dnevnog dijela. Iz sunčanog dnevnog boravka ulazi se u radnu sobu, dok se u noćnom dijelu nalaze kupaonica, wc i četiri spavaće sobe od kojih glavna spavaća soba ima vlastitu prostranu kupaonicu s hidromasažnom kadom i garderobu te izlaz na dvorište. Kuća još ima i praonicu s ulazom u garažu za dva automobila. U cijenu je uključena kuhinja s uređajima.

Naselje: Granešina

Tip objekta: Samostojeća kuća

Površina: 320 m2

Cijena: 370.000 EUR

Godina gradnje: 2013.

EC: B

Komentari (1)
Pogledajte sve

izvrsno i povoljno!

New Report

Close