Virtual Reality FASHION HR-a – jedinstveno iskustvo mode

Autor: Marta Duić , 26. svibanj 2016. u 10:42
Fashion hr.

Zahvaljujući 360° kamerama koje su bile postavljene na pisti, gledatelji sada imaju priliku doživjeti jedinstveno subjektivno iskustvo mode

BIPA FASHION.HR, najveći tjedan mode u regiji  prvi je integrirao visoke tehnologije u svijet mode putem virtualne stvarnosti i ponudio još jedno inovativno produkcijsko rješenje. Prava virtualna revolucija dogodila se na posljednjem izdanju tjedna mode tijekom kojeg je modni sadržaj sniman inovativnom 360° VR tehnologijom, a koji je prvi put predstavljen javnosti na lansiranju FASHION.HR Virtual Reality ekskluzivnom događanju. Zahvaljujući 360° kamerama koje su bile postavljene na pisti, gledatelji sada imaju priliku doživjeti jedinstveno subjektivno iskustvo mode.

˝ Ovo je prvi put da se modni sadržaj na ovako direktan način približava široj publici i sretni smo što smo prvi u Hrvatskoj, a među prvima u svijetu, ponudili ovo iskustvo svim našim fanovima. Ova jedinstvena tehnologija pruža nevjerojatne mogućnosti i vjerujem da je ovo početak jedne nove ere, kako u modnom svijetu, tako i u načinima prezentiranja drugih sadržaja“, izjavio je Vinko Filipić, direktor i osnivač FASHION.HR-a.

Virtual Reality sadržaj FASHION.HR-a realiziran je uz podršku tvrtke partnera, Legame Studio koja je zadužena za tehnički segment produkcije. Video materijal sniman je za vrijeme tjedna mode BIPA FASHION.HR u ožujku, a posebna poslastica je revija poznatog dizajnera Ivice Klarića s brendom IK Studio, čiji je defile snimljen 360° tehnologijom. Ovaj projekt na dosad neviđen način manifestira integraciju novih tehnologija, a primjena virtualne stvarnosti FASHION.HR u modnom businessu otvara vrata cijelom nizu različitih produkcijskih rješenja, pogotovo u vrijeme kad modna scena proživljava brze i velike promjene.

Komentirajte prvi

New Report

Close