Slavni Peter Schmeichel dovodi u Zagreb trofej UEFA Champions League

Autor: Sponzorirani članak , 08. listopad 2014. u 12:32

„UniCredit Walk of Champions“ će se otvoriti u petak, 10. listopada u 14 sati u UniCreditovu paviljonu na Trgu bana Josipa Jelačića.

UEFA i UniCredit, službena banka UEFA Champions League, slavni trofej dovode u Zagreb u sklopu izložbe „UniCredit Walk of Champions“ koja će se otvoriti u petak, 10. listopada u 14 sati u UniCreditovu paviljonu na Trgu bana Josipa Jelačića.

Slavni danski nogometaš Peter Schmeichel zajedno s našim nekadašnjim reprezentativcem Goranom Vlaovićem predstavit će trofej, a svi koji se žele upoznati i fotografirati s njima mogu doći u petak od 14 do 15 sati kada će slavni dvojac biti u paviljonu.

Trofej je u Zagrebu do nedjelje, 12. listopada, a osim fotografiranja sa slavnim trofejem čeka vas pregršt drugih zanimljivih sadržaja i aktivnosti poput pregleda nekih od najslavnijih trenutaka iz UEFA Champions League, raznovrsnih interaktivnih igrica u kojima možete odabrati i glasovati za najbolju UCL momčad i svog omiljenog igrača, izraditi vlastitu Panini sličicu, sudjelovati u konfeti-kvizu i još mnogo toga te pritom, naravno, osvojiti i vrijedne nagrade.

Prijavite se već danas za BRZI prolaz kako biste osigurali ulaz na izložbu „UniCredit Walk of Champions“ bez čekanja u redu.

New Report

Close