Reci budućoj vladi što ti očekuješ

Autor: Poslovni.hr , 18. kolovoz 2016. u 12:28
FOTO: Press

24sata i 24sata.hr, od 16. kolovoza do 10. rujna, svim svojim čitateljima nude mogućnost da pošalju poruku budućem premijeru i ministrima.

Što očekuješ od nove Vlade? Koju konkretnu promjenu želiš vidjeti? Misliš da se tvoj glas ne čuje?

To više ne mora biti tako. 24sata i 24sata.hr, od 16. kolovoza do 10. rujna, svim svojim čitateljima nude mogućnost da pošalju poruku budućem premijeru i ministrima. Napišite na našoj stranici dragabuducavlado.24sata.hr što vas muči i kakve promjene očekujete od ljudi koji će voditi ovu državu.

Od sada ćemo uz sve tekstove koji su tematski vezani za izbore i predizbornu kampanju dodati link kojim ćete moći pristupiti stranici dragabuducavlado.24sata.hr

Smatrate da je PDV previsok ili vas nervira što za svaki dokument morate satima čekati u redovima, nemojte se suzdržavati, recito to. Neka se vaš glas čuje – poruke podijelite na društvenim mrežama, dajte svoj glas tuđim porukama i podržite i ostale kojima je stalo.

Koristite hashtag #DragaBuducaVlado na društvenim mrežama kako bi se povezali s drugima. Najbolje poruke svakodnevno ćemo isticati u tiskanom izdanju 24sata kako bi se čule još dalje.

 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close