Kako uštediti 2000 € i besplatno u Hrvatskoj isprobati vodeći MBA program regije?

Autor: PD i VL native tim , 29. rujan 2019. u 09:30
FOTO: Promo

Većina poslovnih ljudi se tijekom karijere nađe u fazi kada shvati da mu za daljnje napredovanje, kako osobno tako poslovno, treba dodatni poticaj i stjecanje novih znanja. Zato je pohađanje MBA programa izvrstan izbor.

Poslovna edukacija nije važna samo ekonomistima. Specifična znanja iz biznisa danas su potrebna u svim branšama pa MBA programe pohađaju farmaceuti, inženjeri i IT-stručnjaci. U poslovnoj klimi u kojoj se zbog razvoja tehnologije sve mijenja strelovitom brzinom, do posebnog izražaja dolazi potreba za cjeloživotnim obrazovanjem i konstantno stjecanje novih znanja i iskustva koja pomažu u suočavanju sa svim poslovnim izazovima, doprinose sposobnosti za donošenje ispravnih odluka, te posljedično omogućavaju napredovanje i poslovnoj organizaciji i pojedincu osobno.

Upravo u tome leži najveća prednost pohađanja COTRUGLI MBA programa. Iako su istraživanja portala MojPosao pokazala da menadžeri s MBA diplomom imaju u prosjeku 36 posto veće plaće i lakše napreduju u hijerarhiji tvrtke, najveća vrijednost leži u stečenim vještinama upravljanja, neprocjenjivim znanjima donose prednost u razvoju poslovanja, ali i stjecanju novih poslovnih poznanstava.

COTRUGLI Business School u svojoj ponudi ima tri MBA programa, a svaki od njih koncipiran je na temelju specifičnih potreba za znanjem i vještinama za različite razine menadžmenta. Tako je International MBA junior menadžerima i pojedincima s velikim potencijalom za napredovanje u biznis svijetu. Executive MBA (EMBA) namijenjen je visokom i srednjem menadžmentu koji imaju minimalno pet godina radnog iskustva. Najekskluzivniji COTRUGLIJEV MBA program je CEMBA program, namijenjen isključivo top managementu, predsjednicima i članovima Uprava s minimalno osam godina radnog iskustva. Preduvjeti za upisivanje svih MBA programa je završen fakultet, tri godine radnog iskustva i napredno znanje engleskog jezika.

Zašto baš COTRUGLI Business School? Zato što je riječ o vodećoj poslovnoj školi u Jugoistočnoj Europi koja se ubraja u dva posto poslovnih škola u svijetu s međunarodnom akreditacijom AMBA-e (Association of MBAs), uz škole kao što su INSEAD, IMD i ESCP. Samim time, stjecanje MBA titule u COTRUGLIJU donosi međunarodno priznatu diplomu  priznatu u cijelom svijetu.

Ako razmišljate o upisu MBA programa, u listopadu možete isprobati kako je to pohađati program u COTRUGLIJU, tj. prisustvovati na jednom predavanju Experiance MBA bez plaćanja kotizacije. Pritom, svi koji dođu na predavanje i odluče upisati MBA ostvaruju popust od 2000 eura prilikom upisa. Tema predavanja je Problem Solving & Decision Making, a predavač je Anthony J. Evans, profesor ekonomije na uglednoj ESCP Europe Business School i predavač na COTRUGLI Business School. Kako je broj mjesta ograničen, potrebno je prijaviti se, a to možete učiniti na linku https://cotrugli.org/experience-e-mba/ na kojem možete saznati više informacija o datumu i mjestu održavanja.

Event Experience MBA bilo bi šteta propustiti, jer osim što možete iz prve ruke iskusiti kako je pohađati COTRUGLI Business School, već samo predavanje uglednog profesora Anthonyja J. Evansa omogućit će vam da unaprijedite svoje znanje koje će im dobro doći u radu i poslu. Sastoji se od intenzivnog materijala koji se već pokazao uspješan u unaprijeđivanju učinkovitosti, performansi i produktivnosti. Sudionici će proći kompletan ciklus rješavanja problema i donošenja odluka, od identificiranja problema, definiranja prioriteta i izrade akcijskog plana. Jednako tako, sudionici će raditi na svojim komunikacijskim vještinama predstavljanja prijedloga, tog važnog ali često zanemarenog aspekta procesa.

– Sudjelovanje na Experience E/MBA programu omogućilo mi je osjetiti atmosferu te doživjeti EMBA program. Osim izvrsnih predavača koji prenose aktualne teme, mogla sam osjetiti interakciju, razmjenu ideja i iskustva s ostalim sudionicima iz različitih industrija – istaknula je Jasminka Rojko, izvršna direktorica poslovanja s velikim poslovnim sustavima i poduzećima u stranom vlasništvu, Raiffeisenbank Austria. Savjetnik uprave Viro grupe, Miroslav Božić sudjelovao je u Experience MBA programu.

– Sudjelovanje u Experience MBA programu svakako je osnažilo moju želju da upišem program što prije. Iz današnje perspektive, dvije godine nakon završetka Executive programa, uvjeren sam da je moj doprinos radu kompanije unaprijeđen upravo zahvaljujući novostečenim znanjima, novom entuzijazmu i umrežavanju. Posebno bih izdvojio raznovrstan timski rad u skupinama vrlo zanimljivih i često inspirirajućih pojedinaca, što je kod mene dodatno osnažilo sposobnost brze prilagodbe i kreativnog djelovanja, posebno važnu u uvjetima stalnog deficita raspoloživog vremena i pritiska svakodnevnih radnih i drugih obveza – napomenuo je Miroslav Božić, savjetnik Uprave, Viro Grupa.

Sadržaj nastao u partnerstvu s COTRUGLI Business School

New Report

Close