Rekordni rast Crowe Global mreže

Autor: Poslovni.hr , 14. veljača 2019. u 11:24
Foto: Press

Prihod na globalnoj razini bilježi skok od 14%.

Crowe Global (Crowe) objavio je svoj najnoviji financijski izvještaj, zabilježivši prihod od 4,3 milijarde dolara (porast prihoda od 14%) u 2018. godini. Ovakav je skok rezultat iznimne godine za osmu po veličini svjetsku računovodstvenu mrežu, koja je prošla kroz veliko strateško konsolidiranje brenda tijekom spomenutog perioda.  

Rezultati pokazuju snažnu učinkovitost na svim razinama, poduprtu impresivnom djelotvornošću u SAD-u, Njemačkoj, Ujedinjenom Kraljevstvu i Singapuru, kao i ciljanom akvizicijskom aktivnošću ključnih tvrtki članica. Brojke zaključuju sjajnu godinu za novog izvršnog direktora Davida Mellora koji je prešao s mjesta izvršnoga direktora Crowe UK-a na mjesto izvršnoga direktora Crowe Globala u travnju 2018.

Zemljopisno gledano, svaka od Crowe regionalnih grupa zabilježila je rast, uključujući regiju Azije i Pacifika koja bilježi rast od 41%, u Africi je zabilježen rast za 9%, Srednji Istok 7%, Sjeverna je Amerika zabilježila rast od 6 %, Europa 5%, dok Latinska Amerika bilježi rast od 2%.

Crowe je izborio prestižno članstvo Ruihua CPAs kompanije u Kini – druge najveće nacionalne računovodstvene institucije iza PwCa; dok je drugdje u Aziji – akvizicija Toya u Japanu (od BDO-a) – povećala prihod za 40 milijuna dolara.

Iznimni rezultati proizišli su iz pojedinih najuglednijih tvrtki članica, uključujući Sjedinjene Države (rast od 9%), Njemačka (rast od 17%), Ujedinjeno Kraljevstvo (18%) i Crowe BGK Kanada (33%). Istovremeno, manje su tvrtke članice također postigle iznimne rezultate, uključujući Mađarsku (rast od 104%).  

Komentirajte prvi

New Report

Close