Predstavljena zvijezda među fiskalnim blagajnama

Autor: Promo , 24. siječanj 2020. u 08:50
Foto: Promo

Fiskalna blagajna STAR PRO ima velik dodirni zaslon koji djelatnicima olakšava izdavanje računa i unos podataka.

U Hrvatsku je, točnije u ponudu Iskona, stigla STAR PRO fiskalna blagajna te riješila sve probleme s kojima su se mogli susresti poduzetnici i obrtnici paušalci u svojoj trgovini, salonu, restoranu, kafiću… Zvjezdani status opravdava i atraktivan izgled blagajne, koji je čini pametnim asesoarom broj 1 novih i moderno uređenih prostora.

Beskontaktno kartično plaćanje, bez zamornih ugovaranja

Prije svega, Iskonova fiskalna STAR PRO blagajna dolazi s POS uređajem te omogućuje beskontaktno plaćanje svim karticama, bez prethodnih pregovora s bankama. Iskon je svim njezinim korisnicima omogućio jednake, niske transakcije od 1% čime je ubrzan i olakšan početak korištenja, a brine i za isplatu u roku od 72 sata.

Intuitivna svim djelatnicima – naučit će sve, odmah

Fiskalna blagajna STAR PRO ima velik dodirni zaslon koji djelatnicima olakšava izdavanje računa i unos podataka. Kako radi na većini poznatom Android sustavu, vrlo je jednostavna i intuitivna za uporabu.

Ugostiteljima je riješila vječni problem omogućivši izdavanje računa „po stolovima“, dok će maloprodaju razveseliti integriran čitač barkodova i QR kodova. Baš svi vlasnici prepoznat će prednosti dodatnih mogućnosti ove blagajne, poput vođenja skladišta i dobavljača te izrade izvještaja o prometu.

Uvijek povezana

Za kraj pregleda najvažnijih funkcionalnosti ostaje vrlo važna dvostruka mogućnost povezivosti – kroz Wi-Fi, ali i mogućnost umetanja dodatne podatkovne SIM kartice za backup ili mobilnu prodaju. STAR PRO radi i automatsku pohranu podataka u oblak, zbog čega nema bojazni od njihovog gubitka.

„Kao telekom, preko 20 godina brinemo za poslovne korisnike. Od početka fiskalizacije, paušalni obrtnici i drugi mali poduzetnici imali su želju dodati neke od nabrojenih mogućnosti u svoje prve blagajne. Drago nam je da smo uspjeli pronaći i predstaviti im proizvod koji zadovoljava baš sve njihove individualne potrebe i uz to je koristan, pametan te jednostavan za korištenje.“, istaknuli su u Iskonu koji svim korisnicima STAR PRO blagajne nudi i 0+24h korisničku podršku prilikom namještanja i kasnijeg korištenja blagajne.

Star PRO i Star LITE mini verzija fiskalne blagajne

Fiskalna STAR PRO blagajna naručuje se putem weba na https://www.iskon.hr/Fiskalna-blagajna-Star, a po ispunjavanju kontakt obrasca javit će vam se agent s odgovorima na sva dodatna pitanja. Osim STAR PRO blagajne, koja se trenutno prodaje po akcijskoj cijeni od 259 kuna mjesečno. U ponudi je i STAR LITE verzija blagajne manjih dimenzija, koja stane u svaki dlan i pogodna je za mobilni rad.

Zvijezda među blagajnama je tu, pa ostaje samo još umiroviti svoju staru te iskoristiti napredne mogućnosti koje olakšavaju poslovanje. A zgodno je usput i vizualno modernizirati prostor.

https://www.iskon.hr/Fiskalna-blagajna-Star

New Report

Close