Marko Jurjević novi član Uprave Raiffeisenbanka

Autor: Agencija VLM , 11. rujan 2014. u 16:20
Foto: Marko Prpić / Pixsell

Prije dolaska u Raiffeisen grupaciju radio je u Bank Austria Creditanstalt u Beču te na različitim projektima te grupacije.

Savjet Hrvatske narodne banke na jučerašnjoj je sjednici potvrdio Marka Jurjevića za novog člana Uprave Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA). Jurjević će biti nadležan za područje financija što uključuje računovodstvo i porezno savjetovanje, financijsku kontrolu, te upravljanje aktivom i pasivom, priopćili su iz RBA.

Prije dolaska u Raiffeisen grupaciju radio je u Bank Austria Creditanstalt u Beču te na različitim projektima te grupacije u Milanu, Sarajevu i Banja Luci. 2007. godine priključio se Raiffeisen banci u BiH gdje je obnašao razne funkcije. Do 2008. godine radio je kao izvršni pomoćnik predsjednika Uprave, nakon čega je postao direktor Odjela za kontroling. Godine 2010. imenovan je direktorom Sektora za financije. 2012. odlazi u Raiffeisen Bank International u Beču na dvogodišnji program obrazovanja za Risk management s naglaskom na korporativno upravljanje rizicima.

Ovim imenovanjem Upravu RBA sada čine Michael Georg Müller kao predsjednik Uprave, Mario Žižek kao zamjenik predsjednika Uprave te članovi Uprave Vesna Ciganek Vuković, Zoran Košćak, Jasna Širola i Marko Jurjević.

Komentirajte prvi

New Report

Close