Iskoristite zadnju priliku za prijave za MBA stipendije

Autor: Sponzorirani članak , 10. travanj 2014. u 09:16
mba

Iskoristite zadnju priliku da osvojite jednu od 12 prestižnih stipendija na vodećoj poslovnoj školi u JI Europi!

U skladu s promicanjem društveno odgovornog poslovanja te kako bi što većem broju izvrsnih kandidata bila omogućena vrhunska edukacija, Poslovni dnevnik omogućuje hrvatskoj poslovnoj javnosti 12 stipendija za MBA programe na vodećoj poslovnoj školi u JI Europi, COTRUGLI Business School. Ova međunarodna poslovna škola ima centre u Zagrebu i Beogradu, urede u Ljubljani i Sofiji, a broj poslovnjaka iz čitave regije koji su pohađali edukacijske programe ove škole iznosi preko 11 tisuća. 

Uvjeti za prijavu: Dodjeljujemo šest stipendija za Executive MBA program koji je namijenjen top i middle managerima te šest stipendija za MBA program koji je namijenjen junior managerima s minimalno tri godine radnog iskustva.

U svakoj kategoriji dodjeljujemo jednu punu i pet stipendija u vrijednosti 50 posto ukupne školarine. S obzirom na to da se oba programa odvijaju na engleskom, uvjet za prijavu je i znanje tog jezika te završen fakultet.

Selekcijski proces: Proces za prijave se sastoji od 2 kruga. Prvi korak je on-line prijava koju možete napraviti ovdje. Slijedi evaluacijski razgovor s predstavnicima škole, a najbolji kandidati će biti pozvani u stipendijsko finale 26. / 27. travnja (subota i nedjelja) u Zagrebu.

Stipendijsko finale: Finalni dio natječaja za stipendije je osmišljen tako da omogućava kandidatima iskazivanje liderskog potencijala, kreativnosti i etičnosti u cjelodnevnom natjecanju pred članovima žirija. Svi prijavljeni kandidati će biti obaviješteni o ulasku u stipendijsko finale do 20. travnja. U ovom kratkom videu možete vidjeti kako je finale izgledalo prethodne godine.

Najčešći razlozi prijava za stipendije: Čest motiv za prijavu na stipendije je veća konkurentnost prilikom zapošljavanja ili napredovanja u karijeri, budući da sve više poslodavaca zahtijeva MBA diplomu od kandidata za top managerske pozicije. „Executive MBA program će mi zasigurno koristiti na trenutnoj radnoj poziciji – prvenstveno u boljem shvaćanju strategije, financijskih indikatora ili poslovnih procesa, ali i otvoriti mogućnost napredovanja unutar same tvrtke.

Svoj doprinos EMBA grupi prvenstveno vidim kroz trenutno iskustvo u vođenju projekata te poznavanje internih upravljačkih procesa u vodećoj financijskoj instituciji u Hrvatskoj.“, navodi jedan od kandidata koji su se već prijavili za stipendiju.

Osim toga, dio kandidata planira započeti vlastiti biznis ili proširiti dosadašnji te kao prednost MBA programa ističu jačanje poduzetničkog kapaciteta i širenje networkinga s vrhunskim stručnjacima, predavačima i kolegama iz čitave regije: „Očekujem od MBA programa pomoć u izgradnji dodatnih poslovnih znanja jer želim realizirati vlastitu poslovnu ideju.

Stečena znanja će mi otvoriti nove vidike i omogućiti inovativnost u poslovanju. Osim toga, prednost programa na COTRUGLI Business School je i njegov međunarodni karakter zbog polaznika iz cijele regije koji donose karakteristična znanja stečena u državama iz kojih dolaze.“, kaže kandidatkinja koja se prijavila za MBA stipendiju. 

Rok za prijave na stipendije COTRUGLI Business School je 15. travnja. Iskoristite zadnju priliku da osvojite jednu od 12 prestižnih stipendija na vodećoj poslovnoj školi u JI Europi!

 

New Report

Close