Zlatni rat ipak ide tvrtki Sport B, slijedi tužba

FOTO: PD FOTO: PD

Ako ova odluka prođe, idemo u sudski spor i nove prosvjede. Našu plažu nećemo prepustiti, bit će to borba do istrebljenja!

Tako je načelnik Bola jučer prijepodne komentirao davanje bolske plaže Zlatni rat u 15-godišnju koncesiju dosad nepoznatoj zagrebačkoj tvrtki Sport B. U pokušaju da prije sjednice Splitsko-dalmatinske županije vijećnike uvjeri da plaža treba ostati u rukama samih Boljana, odnosno tamošnje komunalne tvrtke Grabov rat, koja je njome 12 godina upravljala, nisu mu pomogli ni prosvjednici koji su u Split stigli iz tog bračkog mjesta. Vijećnici su na kraju većinom glasova  koncesiju, kako je i predloženo, dodijeljena na rok od 15 godina uz stalni dio godišnje koncesijske naknade u iznosu od 1,850 milijuna kuna i promjenjivog dijela 5,4 posto od prihoda ostvarenog obavljanjem djelatnosti i pružanja usluga na Zlatnom ratu. No, Boljani i njihov načelnik ne odustaju,  nakon sjednice odmah je najavio pokretanje upravnog spora.     

Komentari (4)
 • mllr
  mllr 10:08 19.4.2017.

  ivanvk


  Gledam sad pa ta tvrtka uopće nema prijavljenih prihoda u 2015. godini, ne kontam odakle im jamstvo da će uložiti 72 mil kuna… Bilo bi zanimljivo vidjeti dokumentaciju.

  zar već to što navodite nije dokaz njihove sposobnosti, zato su i dobili na natječaju
 • bujica
  bujica 9:23 19.4.2017.

  Znači,jama se i danas,a svečano je Andrija obečao da sve mora biti transparentno.Vjerovatno je mislio transparentno jamanje,s figom u džepu.O hebote život!

 • ivanvk
  ivanvk 6:31 19.4.2017.

  Gledam sad pa ta tvrtka uopće nema prijavljenih prihoda u 2015. godini, ne kontam odakle im jamstvo da će uložiti 72 mil kuna… Bilo bi zanimljivo vidjeti dokumentaciju.

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!