Zapošljavaju Pliva, LG, Pevec, Greyp Bikes, Bipa, Hill, King…

Autor: Poslovni.hr , 10. veljača 2016. u 10:29
Foto: Davor Puklavec / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

PLIVA Hrvatska zapošljava SAP konzultanta za poslovno područje nabave (m/ž). Odgovornosti između ostalog uključuju podršku dizajniranju i implementaciji globalnih procesa nabave u SAP ECC sustavu , a od uvjeta ističe se VSS ili minimalno 300 ECTS bodova tehničkog ili ekonomskog usmjerenja. Opširnije potražite ovdje.

LG je u potrazi za Prodajnim predstavnikom, m/ž, (Sales engineer for Commercial and Industrial Sales) koji će upravljati prodajnim aktivnostima komercijalnim i industrijskim projektima. Kompanija je u potrazi za profesionalnom osobom sa više godina iskustva u prodaji. Opširnije potražite ovdje.

PressGlass kao vodeća europska tvrtka koja se bavi prerađivanjem stakla za potrebe u građevini za radno mjesto u Varaždinu traži Kontrolora kvalitete (m/ž). Osoba će biti odgovorna za provođenje kontrole kvalitete dostava, međuoperacijske i završne kontrole, a tvrtka nudi rad u firmi sa stabilnom pozicijom na tržištu. Od kandidata se očekuje VŠS/VSS tehničkog smjera, kao i poznavanje tematike iz područja kontrole kvalitete. Opširnije pronađite ovdje.

Pevec maloprodaja neprehrambene robe d.d. je hrvatski trgovački lanac koji kontinuirano širi svoje poslovanje, a trenutno traži Stručnog suradnika za programsku korisničku podršku. Od uvjeta se ističe završen fakultet – prvi ili drugi stupanj, Bacc ili Mag (prednost Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet organizacije i informatike, Ekonomski fakultet – smjer menadžerska informatika). Radno iskustvo je poželjno, no nije nužno. Opširnije potražite ovdje.

KING ICT je u potrazi za Specijalistom za projektiranje i implementaciju nadzornih sustava (m/ž) za radno mjesto u Zagrebu. Osoba na ovom radnom mjestu će biti odgovorna za projektiranje, instalaciju, integraciju i održavanje rješenja za nadzorne sustave (NOC) za potrebe poslovnih korisnika. Traži se VŠS/VSS tehničkog usmjerenja, kao i aktivno znanje engleskog jezika. Opširnije potražite ovdje.

Greyp Bikes d.o.o. je sestrinska kompanija Rimac Automobila d.o.o. i traži Android/iOS app developera. Očekuje se da osoba ima iskustva i da samostalno može obavljati većinu radnih zadataka. Od glavnih zadataka ističe se suradnja sa dizajn i R&D odjelom u stvaranju specifikacije i razradu funkcionalnosti aplikacije. Za prijavu potrebno je minimalno 2 godine radnog iskustva na razvoju mobilnih aplikacija na Qt platformi. Brzu prijavu ispunite ovdje.

BIPA je lanac drogerija unutar REWE grupe koja sa svojih 330.000 zaposlenika spada u sam vrh europskih trgovačkih kompanija, a trenutno zapošljava Rukovoditelja nabave (m/ž). Glavna odgovornost uključuje osiguranje adekvatnog asortimana s obzirom na zahtjeve tržišta, kao i odgovornost za cjenovnu politiku asortimana. Želite li biti dio uspješnog i ambicioznog međunarodnog tima, brzu prijavu ispunite ovdje.

Hill International za klijenta Rofix traži Messaging Project Managera (m/ž) na Microsoft Exchange Serveru 2010. Osoba će biti odgovorna za planiranje i razvoj rješenja na razini grupe – radi se o 60 lokacija u 19 zemalja. Potrebno je izvrsno znanje Microsoft Exchange Servera 2010, kao i sklonost timskom radu na svim razinama. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Društvo Lager d.o.o. je vodeća kompanija u regiji jugoistočne Europe koja se bavi prodajom građevinskih strojeva, a za radno mjesto u Zagrebu (Lučko) traži dva izvršitelja za posao Menadžera prodaje rabljenih strojeva (m/ž). Zaposlenik će se baviti ponudom i prodajom svih proizvoda iz prodajnog asortimana, dok tvrtka nudi stimulativna primanja i dobre uvjete rada. Opširnije potražite ovdje.

Le Méridien Lav, Split, dio Starwood lanca hotela traži odgovorne, dinamične i visoko motivirane osobe s iskustvom od najmanje 1 godine na poslovima recepcije i/ili rezervacija, odličnim znanjem 2 strana jezika, od kojih je jedan engleski, i motivacijom za rad u hotelu visoke kategorije za radno mjesto Referenta rezervacija (m/ž). Glavni zadaci bit će primanje rezervacija i komunikacija s gostima, odgovornost za ispravnost unesenih podataka u Opera sustav te pridržavanje svih standarda Le Méridien branda. Opširnije potražite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close