Zapošljavaju Pevec, Takko fashion, Bipa, FINA gotovinski servisi…

Autor: Poslovni.hr , 23. prosinac 2014. u 11:14
Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Donosimo popis radnih mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

Svakog utorka u suradnji sa specijaliziranim portalom posao.hr donosimo vam najsvježije vijesti sa tržišta rada. One uključuju radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

1. FINA gotovinski servisi zapošljavanju Spremača (m/ž) na području Primorsko goranske i Istarske županije. Više detalja potražite na linku.

2. Pametan rast traži visokomotiviranu i nezavisnu osobu za rad na poziciji Asistent-ica projektnog menadžera. Mjesto rada je Poreč. Prijavite se putem linka.

3. Dekra zapošljavanje d.o.o. za svog klijenta traži Key account sales managera, za područje zapadne Europe. Prijavite se putem oglasa za posao.

4. Bipa svoje uspješno poslovanje intenzivno širi na hrvatsko tržište i u potrazi su za novim članovima tima. Prijave putem oglasa za posao.

5. Manpower za klijenta LPP S.A., jednog od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu traži više osoba za radno mjesto Voditelj-ica prodavaonice. Jedan od uvjeta je izvrsno poznavanje engleskog jezika. Prijaviti se možete putem oglasa za posao.

6. Magna Powertrain traži kandidata za popunjavanje pozicije Tehnical project manager (m/f). Mjesto rada je Austrija. Prijave putem oglasa za posao.

7. Takko Fashion kao brzorastuća tvrtka na području maloprodaje u stalnoj je potrazi za kvalitetnim i motiviranim zaposlenicima jer su oni osnova njihovog uspjeha. Pridruži im se na poziciji Stručni suradnik u odjelu Izgradnje i uređenja (m/ž). Prijave putem oglasa za posao.

8. Pevec Vas poziva da postanete dio uspješne hrvatske priče i postanete član Pevec tima. Zbog otvaranja novog prodajnog centra u Dubrovniku, traže djelatnika za poziciju Voditelj prodajnog centra (m/ž). Prijave putem linka.

9. Hill International traži starijeg menadžera ljudskih resursa. Na oglas se možete javiti ovdje.

 

Komentari (1)
Pogledajte sve

..Fantastična radna mjesta…sve vrvi od industrije, visoke tehnologije……

po strukturi slobodnih radnih mjesta dalo bi se zaključit da ćemo za desetak godina biti raspodjeljeni kao teritorij između dragih nam susjednih država.

New Report

Close