Zbog izvrsnih poslovnih rezultata Pevec svojim zaposlenicima isplaćuje regres

Foto: PR Foto: PR

Zaposlenici su ove godine već dobili uskrsnicu, a za prošlogodišnje poslovne rezultate isplaćena im je božićnica u iznosu od 2200 kuna te su svi dobili i 30% plaće.

Zahvaljujući izvrsnim poslovnim rezultatima koje su zaposlenici Peveca ostvarili u prva četiri mjeseca ove godine, Uprava Pevec d.d. donijela je Odluku o isplati jednokratnog dodatka na plaći za korištenje godišnjeg odmora. Regres u iznosu od tisuću kuna primili su svi zaposlenici Peveca. Isplatom regresa nastavljen je kontinuitet nagrađivanja zaposlenika za ostvarene poslovne rezultate.

- Svaka pohvala Upravi kompanije što misli na svoje radnike. Jako sam sretan da smo svi doprinijeli dobrim rezultatima, ali i činjenici da smo za to nagrađeni – kazao je Dominik Srečić iz prodajnog centra Pevec Sesvete.

Zaposlenici su ove godine već dobili uskrsnicu, a za prošlogodišnje poslovne rezultate isplaćena im je božićnica u iznosu od 2200 kuna te su svi dobili i 30% plaće. Kako je najavljeno, zaposlenike Peveca i ove godine očekuje dodatna novčana stimulacija u prosincu.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve