VIDEO: Pogledajte promotivni spot za buduće vojne pilote "Leti s najboljima - postani i ti vojni pilot"

Foto: YouTube Foto: YouTube

Obilježavanje obljetnice HRZ i PZO-a započelo je svetom misom zadušnicom za poginule pripadnike HRZ i PZO-a u Domovinskom ratu, koju je predvodio msgr. Jure Bogdan, vojni biskup u Republici Hrvatskoj.

U vojarni "Pukovnik Marko Živković" na Plesu održana je središnja svečanost obilježavanja 26. obljetnice ustrojavanja Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) Oružanih snaga RH (OS RH).

Obilježavanje obljetnice HRZ i PZO-a započelo je svetom misom zadušnicom za poginule pripadnike HRZ i PZO-a u Domovinskom ratu, koju je predvodio msgr. Jure Bogdan, vojni biskup u Republici Hrvatskoj. Zatim je uslijedila središnja svečanost na kojoj je održan svečani obred primopredaje stijega i dužnosti zapovjednika HRZ i PZO-a, između dosadašnjeg zapovjednika, general bojnika Miroslava Kovača i novoizabranog, brigadnog generala Mate Mikića. 

Svečanosti su nazočili izaslanik predsjednice Republike Hrvatske i vrhovne zapovjednice OS RH načelnik GS OS RH general zbora Mirko Šundov, izaslanik predsjednika Vlade RH potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević, posebni savjetnik ministra obrane Božo Kožul, predstavnici ustrojbenih cjelina MORH-a i OS RH, udruga proisteklih iz Domovinskog rata, diplomatskog i vojno-diplomatskog zbora, bivši zapovjednici i djelatnici HRZ i PZO-a i drugih ustrojbenih cjelina OS RH, obitelji poginulih pripadnika grane i drugi.obrane OS RH.

Povodom Dana Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) Oružanih snaga RH (OS RH) lansiran je promotivni video spot za buduće vojne pilote "Leti s najboljima - postani i ti vojni pilot":

Komentari (2)
  • DoNotReply
    DoNotReply 9:00 17.1.2018.

    haha najbolji su otisli radit na bliski istok za privatnike. Bolji naslov je “Leti sa onima koji su ostali…”

  • Veseli2
    Veseli2 12:13 14.12.2017.

    Nabavom aviona u Hrvatsku stižu nove tehnologije, ako je pameti iskoritit ce se u razvij gospodarstva.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!