VIDEO: Pogledajte (i čujte) kako je Mamić izvrijeđao Jovanovića

Autor: Poslovni.hr , 15. ožujak 2013. u 13:31
Foto: Soundset

Izvršni direktor Dinama Zdravko Mamić izvrijeđao je u eteru Soundset Plavog ministra znanosti, obrazovanja i sporta Jovanovića.

Izvršni direktor Dinama Zdravko Mamić izvrijeđao je u eteru Soundset Plavog ministra znanosti, obrazovanja i sporta Jovanovića. Soundset je objavio i video s Mamićevim izjavama.

"On mrzi sve što počinje s "hrvatski", olimpijski odbor, nogometni savez. Kod njega ne vidite osmijeh nego očnjake iz kojih izlazi krv. On je uvreda za hrvatski mozak. Srbin je koji nikada nije radio u prosvjeti i sportu, osim što je malo dizao utege, je na čelu ovog ministarstva. On je hrvatomrzac", rekao je, između ostalog, Mamić. Soundset radijska grupa navodi kako se ograđuje od ovih Mamićevih izjava. 

 

Komentari (6)
Pogledajte sve

Twixer:

“Mamic je napravio ogromnu uslugu SDP-u.
SDP ocajnicki treba konflikt sa nekim kao Mamic( enormono bogat i bahat) kako bi mogli homogenizirati i mobilizirati svoje razocarane birace pred lokalne izbore.

Sada vjerojatno slijedi bombardiranje novinskim clancima i TV prilozima o Mamicevom bogatstvu i stilu zivota.
Naravno izmedju toga poneki prilog gdje se sirotinja delozira iz stanova ili gdje umirovljenici prevrcu kontejnere.
A Zoran Milanovic ce ispasti kao neustrasivi zastitinik sutljive manjine koja je osiromasila upravo zato jer su se na njen racun bogatili necivilizirani i primitivni tajkuni.

Ako nekoga ne mozes pobjediti argumentima u civiliziranoj diskusiji, nemoj ulaziti u konflikt.
Ako nemozes pobijediti neuspjesnog ministra kakav je Zeljko Jovanovic argumentima, onda je vrijeme za mirovinu.”

Jeli imaš bar osnovnu školu?
Ili si toliko zatupljen i ograničen da svatiš da ima srba koji su se borili u domovinskon ratu na strani HV-a i da ima “Hrvatina” koji rata nisu vidili i koji su živili na grbači onih na prvoj crti.
Nemoj mi odgovarat, nema smisla!

PD: “Priveden Zdravko Mamić , prijeti mu do tri godine zatvora ”

tomo 7:

“a joj al se ga bojite, čak i onda kada govori istinu, digla se sva sjeta državnog vrha i uskomešala, ne kaže se da istina boli a vas boli izgleda opako.
Baš me zanima kako ćete dokazati kazneno djelo čovijek nije nikoga vrijeđao nego je samo rekao o jovanoviću ono što i je njegovu nacionalnost , čime se bavio , čime se bavi i kako to obavlja tj u čijim interesima, ( pa čime je to vrijeđanje) nije nikoga vrijeđao ni pozivao na ustanak, a ovi odma uzjahali na kičmu da što to prije uguše
VRAČA LI SE TO NAMA TEŠKI KOMUNIZAM, UDBA PA BRZA SUDBA
Ako ga i osude to če bit čisto politički, ali i velika sramota i pljuska tzv. demokraciji
sad če ovčica da se javi”

MAMIĆ O JOVANOVIĆU :

“On mrzi sve što počinje s “hrvatski” – prosvjeta, nogometni klub Dinamo, olimpijski odbor, akademija znanosti i umjetnosti, nogometni savez… ima krvna zrnca koja pretežu na onu stranu koja mrzi sve hrvatsko.

Iz njegovih očiju šiklja krv, a kada se nasmije, vidite samo zube spremne na klanje.

On je uvreda za hrvatski um, hrvatski mozak i hrvatskog čovjeka.

Zamislite da čovjek koji je Srbin, koji nikada nije radio u prosvjeti i sportu, osim što je bio dizač “tegova”, je ministar tako važnog resora. I to daš čovjeku bez ikakvog iskustva i s takvom hrvatomržnjom.

On je najveći Hrvatomrzac poslije Khuena Hedervaryja…” uvrede su koje je Mamić sasuo na račun Jovanovića.

MILANOVIĆ O MAMIĆU :

“TU JE riječ o jednom privatnom poduzetniku, nakupcu. Ne vidim zašto bih ja to komentirao”, rekao je premijer Zoran Milanović o novom neuravnoteženom istupu Zdravka Mamića koji vodi rat protiv SDP-ove vlasti.

No, Zoki je ipak komentirao, bila je to i njemu prilika za napad.

“Znate što mislim o tome. To taj novi HDZ . Nova snaga”

“I koliko god da je užasno, u toj grozoti ljudi vide koliko se mi razlikujemo. Mi i oni smo dva svijeta. Ovakvi istupi proizlaze iz tona i atmosfere na skupovima HDZ-a”

KARAMARKO :

Reakcija je stigla i od strane HDZ-a.

“Gospodin Mamić mora odgovarati za ono što kaže. Ja tako ne bih nešto ne bih rekao. U koječemu se ne slažem s gospodinom Jovanovićem, ne sviđa mi se čak ni njegov stil rada, vrlo često argonacija i iracionalnost, ali mislim da su ovo preteške rečenice”, izjavio je Tomislav Karamarko.

New Report

Close