Veterina neće tužiti Borkovića, kobila se dobro oporavlja

Autor: Agencija VLM , 04. lipanj 2013. u 19:55
Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL

Veterinarska inspekcija nije imala komentara, no nesretna kobila na Veterinu je stigla bez potrebnih dokumenata

Ministarstvo poljoprivrede i mjerodavna mu inspekcija šute, a na Veterinarskom fakultetu službeno nemaju komentara, epilog je drame koju je dan prije na zagrebačkoj Veterini napravio Branko Borković.

Mladi Jastreb u pratnji nekih suboraca došao je po kobilu koju su 19. svibnja izgrizla njegova dva izgladnjela psa i dobro preplašio veterinare na Klinici za kirurgiju koji je već nekoliko dana liječe. Razvalio je vrata, protestirao zbog "lošeg stanja kobile" i pokušavao je odvući, zbog čega su, kako doznajemo, na intervenciju stigla i tri policijska patrolna vozila, ali se Borković nakon razgovora s njima smirio.

Doznajemo da, osim putnice za transport, na Veterini još nema službenog dopisa Veterinarske inspekcije da je kobila zaplijenjena i poslana na liječenje. Čitava šarada Mladog Jastreba uslijedila je, podsjetimo, nakon što je na jezivoj videosnimci na YouTubeu prikazano kako njegovi psi podivljali od gladi jedu uho i but nesretne kobile zapetljane u tzv. visećoj stojnici, ali je Borković tvrdio da su je lizali i pomagali joj da ustane.

Policija je, kako smo već pisali, protiv njega već podnijela kaznenu prijavu za ubijanje ili mučenje životinja nakon što mu je oko Uskrsa uginulo osam konja. Kobila na Veterini, neslužbeno doznajemo, pothranjena je, ali se dobro oporavlja. Na fakultetu su odlučili da neće podnositi prekršajnu prijavu protiv Borkovića.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ne treba ga tužiti Veterina, nego kobila…kad izađe iz Veterine!

New Report

Close