Veleposlanica SAD-a u posjetu Prelogu

Autor: Poslovni.hr , 12. veljača 2016. u 13:47
Grad Preog

Zamjenik gradonačelnika g. Zdravko Kvakan ovom prilikom predstavio je tvrtku LPT d.o.o. koja je u stopostotnom američkom vlasništvu te je pozvao veleposlanicu da posjeti tvrtku.

Dana 11. veljače 2015. godine Prelog je posjetila veleposlanica Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj gospođa Julieta Valls Noyes. Dobrodošlicu su joj zaželjeli gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan, predsjednik Gradskog vijeća Goran Gotal te direktor tvrtke Šestan Busch d.o.o. Alojzije Šestan. Gradonačelnik Ljubomir Kolarek  ovom prilikom je veleposlanici predstavio Grad Prelog, njegove gospodarske, kulturne i turističke vrijednosti dok je g. Šestan veleposlanici predstavio djelatnost tvrtke Šestan Busch d.o.o. te je proveo kroz proizvodni pogon. U razgovoru gospođu Valls Noyes interesiralo je kakvi su poslovni odnosi tvrtke Šestan Busch d.o.o. sa SAD-om, koliko im je tržište robe te je predložila sudjelovanje na sajmovima vojne opreme.

Zamjenik gradonačelnika g. Zdravko Kvakan ovom prilikom predstavio je tvrtku LPT d.o.o. koja je u stopostotnom američkom vlasništvu te je pozvao veleposlanicu da posjeti tvrtku. Veleposlanica je obećala da će se odazvati pozivu gradonačelnika i zamjenika, ako ne prije, onda za vrijeme održavanja Opere pod zvijezdama ili Baroknih večeri te će tada podsjetiti i tvrtku LPT d.o.o.

Komentirajte prvi

New Report

Close