Umjesto dosadašnjih 15 minuta, Zračna luka Franjo Tuđman putnicima daje 3 sata besplatnog wifi-ja

Foto: Borna Filic/PIXSELL Foto: Borna Filic/PIXSELL

U 8,30 sati sletio je zrakoplov iz Beograda zračnog prijevoznika Air Serbia, i to širokotrupnim zrakoplovom Airbus A330, što je prvi put da je jedna tako veliki putnički zrakoplov sletio na zagrebačku zračnu luku.

Umjesto dosadašnjih 15 minuta besplatnog wifi-ja, Zračna luka Franjo Tuđman sada putnicima nudi 3 sata besplatnog surfanja, javlja reporter televizije N1.

Nakon više od 35 tisuća različitih testiranja novog terminala, uključujući i testna slijetanja i polijetanja zrakoplova s putnicima u zadnjih desetak dana, u utorak rano ujutro, u 5,50 sati, s novog je terminala zračne luke poletio prvi zrakoplov u redovitom prometu, iz Zagreba za Dubrovnik nacionalnog prijevoznika Croatia Airlinesa, koji će u toj luci činiti oko 55 posto ukupnog prometa.

Uz njih će na zagrebačku zračnu luku dolaziti zrakoplovi još 22 zrakoplovne kompanije, među kojima je i Qatar Airways, čijim su letom u 6,30 iz Dohe za Zagreb i sletjeli prvi putnici na novi terminal.U 8,30 sati sletio je zrakoplov iz Beograda zračnog prijevoznika Air Serbia, i to širokotrupnim zrakoplovom Airbus A330, što je prvi put da je jedna tako veliki putnički zrakoplov sletio na zagrebačku zračnu luku.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve